reklama

Zakupy

reklama
No ja właśnie chciałabym kupić, bo jak się Mała urodzi to w styczniu mam sesje i będę musiała odciągać pokarm, ale jak ktoś nie ma takich problemów i cały czas zamierza karmić piersią to chyba dla mnie to wydatek zbędny-zresztą szukam jakiegos dobrego-elektryczne są strasznie drogie więc chyba kupie Avent Isis?Polecacie go?

No ja właśnie chciałabym kupić, bo jak się Mała urodzi to w styczniu mam sesje i będę musiała odciągać pokarm, ale jak ktoś nie ma takich problemów i cały czas zamierza karmić piersią to chyba dla mnie to wydatek zbędny-zresztą szukam jakiegos dobrego-elektryczne są strasznie drogie więc chyba kupie Avent Isis?Polecacie go?

Paola w Twoim przypadku faktycznie laktator będzie potrzebny, ale dla wielu może to być zbędny wydatek :) Zawsze można dokupić w razie jak okaże się, że jest taka potrzeba. Bardzo dobre są laktatory Tommee Tippee. Nawet klientki specjalnie przychodzą, żeby nam powiedzieć, że jest on zdecydowanie lepszy niż laktatory elektryczne. No i przy tym jest tańszy od Aventu :) Jeśli ja będę musiała kupić laktator to na pewno będzie to Tommee Tippee :)

Co do butelek to ja dla Cypriana mialam do herbatki aventowskie a do mleczka nuka z szerokim smokiem (dla mnie bomba) teraz mysle nad nukiem i tomme tippe. Smoczki uspakajajace mam tomme tippe wlasnie, pierwszy raz kauczukowe, z Cypim zawsze silikon.
A wy jakie butelki kupujecie no i jakie smoki?

Ja uważam, że laktator można kupić jeśli wiadomo, że będzie potrzebny, a jeśli nie wiadomo, to można poczekać i kupić w razie potrzeby, ja kupiłam, bo wiedziałąm, że wrócę po macierzyńskim do pracy i dopiero używałam go jak robiłąm kurs na prawko i potem jak wróciłąm do pracy. Mam Avent Isis, sprawdził się, nie powiem, ale jakbym miał wybierać teraz to chyba bym się zastanowiła nad Tommee Tippee.

Co do butelek, to w zestawie z laktatorem mam dwie małe butelki Aventu, na razie nie kupuję więcej, bo mam zamiar karmić piersią, kupię w razie potrzeby. Z Misią na początku używałam Chicco linii fizjologicznej z kauczukowymi szerokimi smokami - genialne! Potem przeszłąm na Tommee Tippee, ale teraz gdybym mogła kupić w Anglii Chicco to też bym poszła na te, niestety Chicco nie ma w Anglii...

reklama
Witam mamuski...ja mam smoczki uspakajające Tommee Tippee...zresztą ostatnio zamieścilam nawet zdjątka....buteleczki mam dwie 125ml i jedna 260ml AVANT...a co do laktatora to równeiż zastanawiam sie nad Tommee Tippee, moja kumpela uzywała i była bardzo zadowolona...:}

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry