reklama

Zakupy

reklama
Pytia sypialnia śliczniusia:-)

Dziewczynki a ja mam pytanie odnośnie chusty do noszenia maluszka. Kupowałyście bądź będziecie kupować?
To podobno fajna sprawa.Może któraś ma jakieś doświadczenia:-)

Nikado miałam taką chustę dla Huberta i byłam z niej bardzo zadowolona. Tyle że wtedy było lato i mogliśmy włożyć Huberta do chusty i pójść na spacerek bez wózka. Nie wiem, czy przez okres zimowy tak bardzo wykorzysta się chustę, ale jeśli chciałabyś korzystać z niej np. wiosną to trzeba malca przyzwyczajać od początku, a więc kupić chustę i korzystać z niej choćby w domu :)

Pytia jeszcze raz - super ta sypialnia... teraz widzę ją w całości... kolor super a już nie wspomnę o tych małych cudnych drobiazgach jak tak krata i uchwyty... jeszcze tylko poduszek brak i heja do spania :-D:-D:-D

odnośnie chustki... ja dostane w spadku po siostrze... ponoć kupiła ale jej nie wykorzystała ponieważ jej córunia (nie pamiętam ile miała) ale nie była przyzwyczajona. Maleństwo od samego początku trzeba do niej przyzwyczajać więć ja będę nosić ją w domu w tej chuście przy odkurzaniu albo przygotowywaniu posiłku a na lato będzie idealna... :)

Widziałam kilka rodzajów chust i nie wiem które są dobre?

Agatkas ja akurat miałam Babybean ale teraz nie widzę tego na Allegro... Identyczna jest Bebelulu (podaję pierwszy link jaki znalazłam akurat do tego modelu, więc może trzeba by poszukać czy jest gdzieś taniej :)

Chusta nosidło BEBELULU LULU wys.0 zł + GRATIS! (454202183) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

No i tutaj akurat lepiej ciut więcej zainwestować, bo liczy się komfort i bezpieczeństwo malucha :-)

Mamuski wkoncu mamy w odmku nasz wymarzony wózeczek....tak jak było w planach mamy ATLANTIC siwo-turkusowy i jest rewelacyjny:!!!!!!!!!! wzoraj nie moglam sie od niego oderwac.... porobie fotki dzisiaj i pojde do taty na kompa to moze u niego uda mi sie wrzucic:} a przy okazji pokarze Wam sie w moim 30 tygodniu:}}}

Pytia sypialnia wypasiona:shocked2:
Czy to poddasze? mamy w planie zaadoptowac nasze poddasze w domu wlasnie na nasza sypialnie i jeden pokoik dzieciecy:-). Bardzo mi sie podobaja sciete sufity drewniane belki itp:-)

Tak, to poddasze, wszystkie pokoje na górze mamy z takim skosem.

Cieszę się, że się Wam sypialnia spodobała :) Spało się wyśmienicie :tak:

Pytia sypialnia śliczniusia:-)

Dziewczynki a ja mam pytanie odnośnie chusty do noszenia maluszka. Kupowałyście bądź będziecie kupować?
To podobno fajna sprawa.Może któraś ma jakieś doświadczenia:-)

U moich znajomych chusta się sprawdzała super, ale mój Jasiek nie lubił takiej pozycji, więc nie kupowaliśmy.

reklama
My mieliśmy chustę, ale się nie sprawdziła, więc nawet jej nie sprowadzałam teraz z Pl, jakoś się uprzedziłam... kupiłam za to nosidełko Tomy na późniejsze wiosenne spacerki do parku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry