reklama

Zakupy

reklama
co do wypelnien to ostatnio sie zdenerwowalam, bede kupowac teraz posciel feretti,ktorej poszewki na koldre wymiar to 135x100 a ja mam wypelnienie po Cyprianie 120x90 :-( Chce poprosic ciocie zeby mi zmniejszyla ta poszewke.

pytia fajniusia sypialnia, i takie specjalne "kraty" mozna do nich cos przywiazać hihi ;-)

Pytia - sypialnia prześliczna:) Nie dziwię się, że się nie mogłaś doczekać:) Synuś przetestował i co stwierdził? Nadaje sie?:)

A co do wypełnień to ja mam z IKEI z serii LEN i pościele też mam z IKEI. Do kołyski kupuję tą samą i mama mi będzie skracać:)

Pytia sypialnia prześliczna :-)

Co do wypełnień... Wypełnienie feretti ma w środku włókno kukurydziane. Podobno dzięki niemu dziecku zimą jest cieplutko, a latem z kolei dziecko się nie przegrzewa no i stąd ta cena :-)
Właściwie chyba już większość wypełnień na rynku to wypełnienia antyalergiczne (na allegro można kupić już poniżej 30 zł ) i chyba większość można prać normalnie w pralce i kompletnie nic się z nimi po praniu nie dzieje :-) Na aukcjach każdy sprzedawca dokładnie opisuje, czy włóknina jest antyalergiczna no i - na co warto zwrócić uwagę - dobrze jeśli jest silikonowa :-)

Pytia sypialnia wypasiona:shocked2:
Czy to poddasze? mamy w planie zaadoptowac nasze poddasze w domu wlasnie na nasza sypialnie i jeden pokoik dzieciecy:-). Bardzo mi sie podobaja sciete sufity drewniane belki itp:-)

Pytia sypialnia śliczniusia:-)

Dziewczynki a ja mam pytanie odnośnie chusty do noszenia maluszka. Kupowałyście bądź będziecie kupować?
To podobno fajna sprawa.Może któraś ma jakieś doświadczenia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry