• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy

reklama
co do wypelnien to ostatnio sie zdenerwowalam, bede kupowac teraz posciel feretti,ktorej poszewki na koldre wymiar to 135x100 a ja mam wypelnienie po Cyprianie 120x90 :-( Chce poprosic ciocie zeby mi zmniejszyla ta poszewke.

pytia fajniusia sypialnia, i takie specjalne "kraty" mozna do nich cos przywiazać hihi ;-)

Pytia - sypialnia prześliczna:) Nie dziwię się, że się nie mogłaś doczekać:) Synuś przetestował i co stwierdził? Nadaje sie?:)

A co do wypełnień to ja mam z IKEI z serii LEN i pościele też mam z IKEI. Do kołyski kupuję tą samą i mama mi będzie skracać:)

Pytia sypialnia prześliczna :-)

Co do wypełnień... Wypełnienie feretti ma w środku włókno kukurydziane. Podobno dzięki niemu dziecku zimą jest cieplutko, a latem z kolei dziecko się nie przegrzewa no i stąd ta cena :-)
Właściwie chyba już większość wypełnień na rynku to wypełnienia antyalergiczne (na allegro można kupić już poniżej 30 zł ) i chyba większość można prać normalnie w pralce i kompletnie nic się z nimi po praniu nie dzieje :-) Na aukcjach każdy sprzedawca dokładnie opisuje, czy włóknina jest antyalergiczna no i - na co warto zwrócić uwagę - dobrze jeśli jest silikonowa :-)

Pytia sypialnia wypasiona:shocked2:
Czy to poddasze? mamy w planie zaadoptowac nasze poddasze w domu wlasnie na nasza sypialnie i jeden pokoik dzieciecy:-). Bardzo mi sie podobaja sciete sufity drewniane belki itp:-)

Pytia sypialnia śliczniusia:-)

Dziewczynki a ja mam pytanie odnośnie chusty do noszenia maluszka. Kupowałyście bądź będziecie kupować?
To podobno fajna sprawa.Może któraś ma jakieś doświadczenia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry