Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też jestem zdecydowana na turystyczne, ale dokupię do niego normalny materacyk, bo w turystycznym jest cieniutki.
No ale mam teraz dylemat z tym kupowaniem dziewczęcych ciuszków... a tak mi się podobają Wasze wyprawki, że też mam ochotę zaszaleć :-)Guess, dokładnie, najlepsze materacyki to kokos-pianka-grykadokladnie, podobno gryczano-kokosowy jest swietny dla dzidzi
Trochę mnie załamałyście z tym dreweksem.
Ze wszystkich które oglądałam ( w przystępnych cenach) one właśnie wydały mi się najstabilniejsze.
Chyba będę musiała jeszcze raz to wszystko przemyśleć:-(.
A już myślałam, że chociaż coś wybrałam...![]()
Mam pytanko do dziewczyn które mają już dzieci - czy i jak długo spały wasze dzieci z wami w jednym pokoju?
no ale pomimo że mieszkamy w domku to nie mamy 3 pokoju dla Liwii
ale z drugiej strony lubie jak ją mam obok :-) chociaz czasami to jest kłopotliwe 
nic nie jest do konca takie slodkie, nawet drewniane ;-)guess - fajnie brzmi, ale to nie jest takie słodkie,sa tez minusy.... chętnie poczytałabym na ich temat również. My mamy turystyczne łóżeczko i jest dość wadliwe jednak, do tego naprawdę niewygodny jest ten materacyk.