reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Cześć dziewczynki! Mam pytanko. Chce już kupić kombinezon dla maluszka. Jak myślicie jaki rozmiar wybrać, aby starczył na całą zimę? 62 czy 68?

reklama
ja mam już kombinezonik w rozmiarze 62...nie kupowałam większego bo w 68 pewnie by się topiła i niewygodnie byłoby jej w foteliku w samochodzie :-)

Ja mam wybrany wózek, który kupi moja mama. I wybrane łóżeczko które kupi moja babcia. No i to by było na tyle. :-) Oglądam sobie i zapisuje co i gdzie. Mój przesądny mąż nie dałby mi kupić nic teraz.:-) Chociaż chyba za jego plecami kupię taki śliczny komplecik pościeli :-D

Ja też byłam przesądna...do zeszłego tygodnia:-DAle jak juz się zacznie to nie można przestać...Ostatnio kupiłam śliczną pościel na allegro i rożek z tego samego materiału ale pokażę wam jak dojdzie paczka

Cześć dziewczynki! Mam pytanko. Chce już kupić kombinezon dla maluszka. Jak myślicie jaki rozmiar wybrać, aby starczył na całą zimę? 62 czy 68?

Dorotko ja zamówiłam kombinezonik 68. Przezornie jest to kombinezonik który z powodzeniem mogę zakładać Maluchowi także wczesną wiosną...

402015254nj0.jpg

Przypuszczam, że kupię też jeden mniejszy :) W każdym bądź razie trudno przewidzieć jak duże będą nasze Maluchy :) Moja starsza córka miała 60 cm jak się urodziła, więc kombinezon 62 na pewno nie wystarczyłby na całą zimę :) Córka kuzyna ma 2,5 miesiąca a ciuchy nosi na 74 :szok:

Aaaa, mam już też zarezerwowany x-lander wersję limitowaną :-) Baaaardzo się cieszę :-)

Semiko gdzie kupiłas taki ładny kombinezonik?

Ja jescze tez nic nie kupiłam z tym ze ja mam sporo po Cyprianie ale jescze nic nie przynioslam z piwnicy, kolezanka przyniosla mi za to 3 wory ciuszków (po czesci moich bo jej pozyczalam po Cyprianie)

Semiko gdzie kupiłas taki ładny kombinezonik?

Ja jescze tez nic nie kupiłam z tym ze ja mam sporo po Cyprianie ale jescze nic nie przynioslam z piwnicy, kolezanka przyniosla mi za to 3 wory ciuszków (po czesci moich bo jej pozyczalam po Cyprianie)

Cyprysiowa kupiłam go na Allegro :)

Co do ciuszków to dostałam trochę od koleżanki, ale większość jest typowo chłopięca no i są raczej powyżej roczku. Po moim straszym synku też mam nieco, ale wszystko w rozm. od ok. 86-92 :-( No i też chłopięce... Chyba na razie popakuję je wszystkie w worki i wyjmę dopiero wówczas, gdyby się okazało, że jednak jest synek a nie córeczka :-)

reklama
Do góry