reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

nie mam go w sprzedaży...ale czytałam chwile o nim....dobre koła ,gondola,regulacja raczki,niezła amortyzacja...:-)

reklama
kana161 bylby sliczny gdyby nie kola z przodu, obejrzalam juz ich tyle ze nie wiem czy zdaze sie zdecydowac do tego moj maz twierdzi ze jeszcze jest czas i nie chce mi pomoc a ja jeszcze musze go jakos z polski przetransportowac tutaj:-(

Agatkas ja napewno będę miała Deltim X-Lander ale jeszcze waham się między dwoma modelami XA a X3:-) i do niego fotelik...

Yoka , a ja mysalam, ze kupujesz emme?
Co do pieluszek to moi sasiedzi testowali wszystkie i polecaja marketowe Tescowe, nie maja powłoki z ceratki.

Yoka jeszcze jedno, polec mi jakis stelaz pod wanienkę, czy one tez maja jakies nazwy, firmy itp. Zalezy mi zeby byl stabilny.

Agatkas ciężko mi powiedzieć jak jest w innych sklepach,ale u mnie zawsze sprzedawane są w komplecie tzn.gondola+spacerówka...jeśli gdzieś mają to osobno to oczywiście kupujesz jedno i drugie a wtedy możesz np.kupić sobie gondolę i spacerówkę w innym kolorze żeby Ci się nie znudziło:-)
Chciałabym Emmę ale warunki mi na to nie pozwalają...Emmaljunga to dosyć duży wózek i niestety nie przejechałabym nim przez przedpokój bo jest wąski:-)

reklama
Do góry