reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
a co do stelaży pod wanienkę to wiesz co....u mnie w sklepie sa dostepne w trzech rozmiarach z firmy TEGA i sprzedają się jak ciepłe bułki zresztą ja właśnie na takim stelażu kąpałam moją chrześniaczkę i wszystko grało ....:-)....ale są też takie które mają dodatkowo kosz na którym stawiasz wannę ale te są droższe...ponad 100pln:-)

Agatkas jeszcze nie wiem...nie zdecydowałam się...to będzie prezent od mojego szefostwa więc mam jeszcze czas....no i może pokarze się nowa kolorystyka i jakieś wersje limitowane:-) wiem że teraz ma wejść edycja FORMULA 1 to pewnie będzie bardziej dla synusiów ale poczekam to może i dla mnie coś się trafi:-)

stelaże Tegi ok 50pln
Jeśli chodzi o Graco to nie ma opcji z gondolą....tylko nosidła no i koła mi nie odpowiadają...małe i plastikowe:no: ale za to lżejsze....ale napewno nie dla mnie i na moje chodniki:no:

yoka zainteresowalas mnie tym X-Landerem w wersji formuly 1 mojego meza moze to zainteresowac i moze ja tez bede miala x-landera :-D no chyba ze mi sie niespodoba

Mnie się bardzo spodobał ten x-lander XA - jest super, muszę go jeszcze oczywiście na żywo obejrzeć:)

Yoka a ile u Was kosztuje z fotelikiem?:) Będę nad morzem niedługo to może bym od razu zakupiła;)

Acha, a łatwo się go składa?

reklama
Witam ponownie....ja mam pytanie czy w takich wózkach jak X-LANDER czy Atlantic w tych gondolach tam można podniesc jakis nagłówek czy cos czy lezy tylko płasko....???

Do góry