reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Madzienka ja kupuję łóżeczko Leksvik - w sumie najzwyklejsze, ale mi się podoba:) Poza tym mam całą sypialnię z Leskvika więc mi pasuje:)

I kupiłam tam też kołderkę i podusię do łóżeczka z serii LEN, bo są fajne, leciutkie, ja sama mam podobną pościel i jest cieniutka a bardzo cieplutka:)

Agatkas ja liczę ze właśnie te meble będą do obejrzenia :sorry2:w Ikei w Jankach, bo tam wybieramy się a nam tez spodobały sie:tak:
A ta pościel też z Ikei??

reklama
Agatkas ja liczę ze właśnie te meble będą do obejrzenia :sorry2:w Ikei w Jankach, bo tam wybieramy się a nam tez spodobały sie:tak:
A ta pościel też z Ikei??

Madzienka te będą na pewno do obejrzenia bo to jest juz nowy katalog i wszędzie są, tylko nie wszędzie można kupić:)
Pościel tak też z ikei i poszewki też sobie tam kupiłam:) Pościel jest na pewno ułożona w łóżeczkach na wystawie to sobie obejrzysz i podotykasz;)

Madzieńka też się zastanawiałam nad tym w kolorze fuksji :-) ale stwierdziłam, ze mam dużo rzeczy w tym kolorze i wezmę coś nowego :-D

A co do Ikei to na pewno są te łóżeczka o których pisze Agatkas, my z mężusiem byliśmy w sobotę właśnie w Jankach ;-)
I jest bardzo dużo łóżeczek z różnymi pościelami - oczu oderwać nie można:-)

Madzieńka też się zastanawiałam nad tym w kolorze fuksji :-) ale stwierdziłam, ze mam dużo rzeczy w tym kolorze i wezmę coś nowego :-D

A co do Ikei to na pewno są te łóżeczka o których pisze Agatkas, my z mężusiem byliśmy w sobotę właśnie w Jankach ;-)
I jest bardzo dużo łóżeczek z różnymi pościelami - oczu oderwać nie można:-)

To fajnie, dzięki za informacje bo my do Janek mamy ponad 160km:baffled:
A golfik jest cudny...mi podobały sie wszystkie, zastanawiam się nad kupnem jeszcze jednego:laugh2:

Marzycielko i inne mieszkanki Warszawy
potrzebuję Waszej pomocy...:tak:podpowiedzcie mi w której galerii handlowej znajdę jakis fajny sklepik z ubrankami dla ciężarówek:laugh2: potrzebuję kupić jakieś fajne spodenki jeansowe ;-)
Niestety w Lublinie nic fajnego nie znalazłam, a sklepy z odzieżą ciążowa zamykają się jeden za drugim:crazy:

Witajcie, mam pytanie do dziewczyn które sa bywalcami Ikei...zastanawiamy się nad zakupem mebli z serii HENSVIK
IKEA | Wyniki wyszukiwania

Czy ktoraś z Was widziała je w "realu" - może inaczej powinnam zapytac zwróciła na nie uwage, oglądała je???
My tak jak już wcześniej wspomniałam jedziemy do Ikei w ciemno:sorry2: oglądając oczywiście towar na stronce i w katalogu...:szok:
Jeśli macie jakieś zdanie, z chęcia poczytam opinie....:tak:

reklama
Do góry