reklama

Zakupy

Jedna z Was, chyba BUBA ( ale nie pamiętam, przepraszam) pisała swego czasu, że jej maluszek uwielbia pianinko, czy mogłybyście mi przypomniec, co to za pianinko było, chcielibyśmy Natalce coś grającego kupic i zastanawiam się co.

reklama
Z racji ze Franek coraz bardziej ruchliwy sie zrobil zainwestowalismy w kojec.Szukalam,szukalam i znalazlam wlasnie taki o ktorym mowilam wam ze ma moja znajoma ktora mieszka w Anglii.Mysle ze to dobra inwestycja i ze maly bedzie lubil sie w nim bawic.No i ten domek,dzieci lubia takie schowki.zobaczymy...

Buba świetne te pianinko chyba też takie Karolci sprawimy, ale na razie zniechęciłam się do takich zakupów, oceanem muzycznym prawie wcale się nie bawi :no:

A ja ostatnio zaszalałam, pokupowałam Karolci kilka rzeczy na jesienno- zimowy okres. Komplecik z polarka: płaszczyk, spodnie i kapelusik, komplecik wełniany: czapeczka, rękawiczki i szaliczek, szaliczek z polarka (pasujący do kapelusika) i buciki, ale takie nie typowo zimowe tylko raczej takie papućki. Zastanawiam się nad butami zimowymi np. kozaczkami, kupiłyście dzieciom jakieś zimowe butki? Mała jeszcze nie chodzi a w wózku będzie pod śpiworkiem więc myślę że te butki które kupiłam wystarczą.
Wklejam fotkę, a reszta zakupów w galerii :tak:

Iza jakie fajne te buciki. Ja raczej nie kupie bucikow, bo w kombinezonku mam doczepiane cos a' la buciki wiec wystarcza tylko cieple skarpety. Teraz chcemy kupic tego flippera do kapieli {chyba Princessa cos takiego kupila}, bo Kuba juz wyrosl z wanienki poza tym on juz chce siedziec, lapie za nogi, chlapie wiec juz najwyzszy czas wsadzic go pod prysznic. Troche gimnastyki bedziemy z tym mieli bo w kabinie prysznicowej troche niewygodnie wykapac dziecko no ale lepsze to niz przymala wanienka ;-)

Anek@ -dzięki!
My mamy dość dużą wanienkę i chyba jeszcze długo nam posłuży, tym bardziej że Karolcia na pewno dużo mniejsza jest od Kubusia ;-)

Niestety kombinezon mamy bez butków, bo jakby były to problem z glowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry