Kosmi! Sweterek przesliczny!! Komplecik z czapeczka rowniez - zwlaszcza ta czapeczka slodka

Ja tez wreszcie zabralam sie powaznie za zakupy. Ciuszki to kompletowalam juz od jesieni i jak w koncu zrobilam w szufladkach remanent to okazalo sie, ze mam juz tego tyle, ze na poczatek na pewno wystarczy, a nawet chyba i na dluzej niz poczatek

Wiec na razie z ciuszkami przystopowalam, choc jak przechodze kolo dzieciecych sklepow to ciezko mi sie oprzec...
Teraz zabralam sie za powazniejsze zakupy - zamowilam na Allegro lozeczko z materacykiem, laktator i podgrzewacz - mam nadzieje, ze jutro kurier przywiezie mi to prosto do domu. Lozeczko i materacyk najpierw dokladnie wybralam w sklepie, ale poniewaz ceny w sieci sa duzo nizsze, wiec kupilam na allegro. No i dzis zrobilismy z mezem najwazniejsze zakupy tj. fotelik i wozek. Fotelik juz mam w domu - sliczny czerwony Play a wozek ma byc za dwa tygodnie - granatowo- niebieski Mutsy

No najtansze to te gadgety nie byly, ale ja planuje zaraz potem wszystko to sprzedac na allegro. Posprawdzalam ceny i doszlam do wniosku, ze kupie teraz porzadne rzeczy, ktore latwo sprzedac i nie powinnam na tym duzo stracic. Zobaczymy, czy plan sie uda...

A, i jeszcze kupilismy komode z wanienka i przewijakiem. Teraz zostala mi jeszcze posciel - i tu mam straszny problem, bo sama nie wiem, co mi sie podoba i akcesoria - wprawdzie drobne, ale lista dluuuuga.
Musze przyznac, ze wszystkie te zakupy to sprawiaja mi ogromna frajde