reklama
Magdaleona Z tego co wiem (a dowiedzialam sie chyba wlasnie od Ciebie
), w Krakowie tylko dwa sklepy handluja Mutsy - na Lubicz i na os. Zgody. Zaliczylismy dzis obydwa. Nam lepsza cene zaoferowali na Lubicz, wiec tam kupilismy - rabat 10% przy platnosci gotowka. Pan w Hucie tez twierdzil, ze daje 10% rabatu, tylko startowal od jakichs wyzszych cen. Na razie kupilam tylko stelaz i gondole, nad siedziskiem do spacerowki bede sie ewntualnie zastanawiac na jesieni. Cena po rabacie (stelaz plus gondolka) okolo 1680 PLN :
Nie nastawiaj sie natomiast na wielkie wybieranie kolorow w ktoryms ze sklepow - nie maja prawie nic
Na Zgody jest jeden zestaw: stelaz, gondola i fotelik wszystko w kolorze Sport 018 (granat z niebieskimi wstawkami, zreszta taki wlasnie zamowilam), ale stoi juz na sklepie dosc dlugo i jest nieco sfatygowany. Na Lubicz stelaza nie maja zadnego, sa natomiast jakies 3 gondolki: jedna czerwona, jedna granatowa i jedna grafitowa. W obydwu sklepach mowili, ze Musty wlasnie wprowadza nowa kolorystyke 2006, tylko nigdzie jeszcze nie maja nowych wzorow ani katalogow - slowem nic nie wiadomo
A ubiegloroczna kolorystyka jest ladnie zaprezentowana na ich stronie http://www.mutsy-miko.pl/ - polecam ja przejrzec, bo tak, jak pisalam w sklepach raczej pustki.
Nie nastawiaj sie natomiast na wielkie wybieranie kolorow w ktoryms ze sklepow - nie maja prawie nic
Magdaleona
Fanka BB :)
Ja właśnie mam dostęp do nowej kolorystyki, a tym co mają na sklepie się nie przejmuję bo i tak wolę zamówić, żeby mi nowy sprowadzili a nie taki, który stał na sklepie.
Ja jak porównywałam w styczniu to dużo niższe ceny (początkowe) mieli właśnie na os. Zgody... może się coś zmieniło. A sprzedawca z os. Zgody dostał płytke CD z kolorami, pojechałam tam z laptopem i sobie zgrałam na dysk, więc wiem jakie kolory są dostepne. Dodatkowo na Zgody Pan powiedział, żebym wybrała 3 kolory które mi się podobają to zamówi z każdego koloru inną rzecz z nowej kolekcji i potem jak zobaczę na żywo będę mogła podjąć decyzję o kolorze
Ja jak porównywałam w styczniu to dużo niższe ceny (początkowe) mieli właśnie na os. Zgody... może się coś zmieniło. A sprzedawca z os. Zgody dostał płytke CD z kolorami, pojechałam tam z laptopem i sobie zgrałam na dysk, więc wiem jakie kolory są dostepne. Dodatkowo na Zgody Pan powiedział, żebym wybrała 3 kolory które mi się podobają to zamówi z każdego koloru inną rzecz z nowej kolekcji i potem jak zobaczę na żywo będę mogła podjąć decyzję o kolorze
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
U nas zakupy już raczej mają się ku końcowi. Jeszcze takie drobiazgi jak pieluchy jednorazowe, trochę kosmetyków. Wczoraj przywiezli szafę dla maluszka i już częściowo złożona. Więc będę się mogła powoli brać za pranie, bo na razie wsztystko czeka w kartonach. No a na transport łózeczka i wózeczka przez rodziców nadal czekamy.
Magdaleona - czy nowa kolorystyka jest ladniejsza od dotychczasowej? Moge jeszcze zmienic decyzje, co do wybranego koloru i nie wiem, czy czekac na nowa czy wziac ten kolor, ktory podoba mi sie ze starej kolekcji. Jedno, co mnie zmartwilo, to ze podobno w nowej kolekcji nie ma juz tak bogatego wyboru kolorow stelaza - mnie podobal sie taki jasnoniebieski, nie wiesz, czy to prawda?
Magdaleona
Ewcik podaj mi maila to postaram się przesłać jak najwięcej zdjęć mój mail to magdaleona@interia.pl
Kolory niektóre zostają, a co do kolorów stelarza to z tego co widzę jest: czarny, srebrny, brązowy, coffe, srebrna z szrymi akcentami plastikowymi (na innych ramach są czarne)
Kolory niektóre zostają, a co do kolorów stelarza to z tego co widzę jest: czarny, srebrny, brązowy, coffe, srebrna z szrymi akcentami plastikowymi (na innych ramach są czarne)
Magdaleona
A jeszcze jedno kupiłaś granatowo- niebieską gondolkę, w nowej kolorystyce doszły 2 nowe kolory niebieskie, jest obecnie: granatowy i ice blue - ze starej kolekcji i do tego: morski i taki średni niebieski (dokładnie taki jak pasek w ramce ten na którym pisze wyślij odpowiedź)
Magdaleona
Dziś byłam na zakupach i mam już wszystko, oto jak wygląda kącik mojej malutkiej:
reklama
Podziel się: