reklama
czarownica
Fanka BB :)
ZYRAFKi to NR 1!!!!
hehe mnie tez sie spodobal jako jeden jedyny bo ogolnie wozki teraz sa takie wszystkie dziwaczne
a te zwinny wygodny wszytko mozna wyprac
jetsem zadowolona
hehe mnie tez sie spodobal jako jeden jedyny bo ogolnie wozki teraz sa takie wszystkie dziwaczne
a te zwinny wygodny wszytko mozna wyprac
dori
Wózeczek super a żyrafki to widzę reguła u kwietniówek. Mi został w sumie tylko wózek do kupienia ale jakoś najdłużej mi się z tym schodzi. Już byłam niemal zdecydowana na Deltima Focusa ale ostatnio zobaczyłam Deltima Premiera i mimo, że Focus z wyglądu bardziej mi się podoba to Premier wydaje mi się praktyczniejszy i wygodniejszy, bo ma skrętne koła i można dzidzię pobujać a Focus trochę sztywnawy. Kurcze już sama nie wiem.
Magdaleona
Czarownica wózeczek bardzo fajny, kolorek też i pościel świetnie wygląda!
Rybcia_21
Dominiczko śiwetny wózeczek.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dori dziś odwiedzili nas znajomi z maluszkiem w Focusie. Wózeczek fajny, bardzo sobie chwalą, a ich maluszek niemały, ma 8 miesięcy i spokojnie jeździ jeszcze w gondoli (mieści się jeszcze w foteliku samochodowym). Ale szacuję, że Premier też będzie fajny, bo tej samej firmy.
Rybcia_21
Te żyrafki to chyba coś w sobie mają,ja wczoraj kupiłam becik w żyrafki.

mi się chyba jednak Premier bardziej się podobał tylko do tego kosza na zakupy to trzeba taką specjalną siatke dokupić bo on strasznie jakiś płytki mi się wydawał ...
ktoś robi na tych żyrafkach niezły interes hehehe
ktoś robi na tych żyrafkach niezły interes hehehe
reklama
Rybcia_21
To prawda ten kto wymyślił ten wzór w żyrafki to miał dobry pomysł.A ja mój becik kupiłam w Geant były po 29zł.Więc nie zamawiałam na allegro.
Podziel się: