reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy

wygląda supee :) a żyrafki to już obowiązek hehehe

ja wczoraj pierwsze pranko zrobiłam, poprałam rzeczy do łóżeczka łącznie z ochraniaczem itd.

reklama
ZYRAFKi to NR 1!!!!
hehe mnie tez sie spodobal jako jeden jedyny bo ogolnie wozki teraz sa takie wszystkie dziwaczne
a te zwinny wygodny wszytko mozna wyprac:) jetsem zadowolona:)

Wózeczek super a żyrafki to widzę reguła u kwietniówek. Mi został w sumie tylko wózek do kupienia ale jakoś najdłużej mi się z tym schodzi. Już byłam niemal zdecydowana na Deltima Focusa ale ostatnio zobaczyłam Deltima Premiera i mimo, że Focus z wyglądu bardziej mi się podoba to Premier wydaje mi się praktyczniejszy i wygodniejszy, bo ma skrętne koła i można dzidzię pobujać a Focus trochę sztywnawy. Kurcze już sama nie wiem.

Dori dziś odwiedzili nas znajomi z maluszkiem w Focusie. Wózeczek fajny, bardzo sobie chwalą, a ich maluszek niemały, ma 8 miesięcy i spokojnie jeździ jeszcze w gondoli (mieści się jeszcze w foteliku samochodowym). Ale szacuję, że Premier też będzie fajny, bo tej samej firmy.

mi się chyba jednak Premier bardziej się podobał tylko do tego kosza na zakupy to trzeba taką specjalną siatke dokupić bo on strasznie jakiś płytki mi się wydawał ...
ktoś robi na tych żyrafkach niezły interes hehehe ;)

reklama
Do góry