reklama
z tym sie zgadazm, ale to niestety trzeba miec checi i czas zeby takie rozeznanie zrobic, poza tym ceny potrafia sie zmienic z dnia na dzien i trzeba uwazac ...a+t+? pisze:Ja mam wlasnie zrobiona liste i w tabelkach ceny z roznych sklepow. Bede kupowac kazda rzecz tam gdzie najtaniej - mysle ze w ten sposob mozna duzo zaoszczedzic.
ciekawe jak to u mnie bedzie wygladalo ....
Kolejny krok do przodu w remontowaniu:magdalena25 pisze:Super! Widzę, że już pierwsze prace u niektórych mamuś się rozpoczynają i niedługo pokażą się gotowe kąciki lub pokoiki maleństw.
a+t+? powodzenia w pracach i czekamy na dalsze relacje![]()
Tak wygladalo przed tapetowaniem: a tak po:
tak wyglada ta tapetka z bliska:
Magdaleona
Fanka BB :)
a+t+? śliczna tapeta! My na razie zrobimy kącik dziecięcy w naszej sypialni (tzn. w sypialni teściowej, którą nam odstąpiła żeby nam było wygodnie) zdjęcia zrobię jak kupię mebelki
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
a+t+? urocza ta tapetka
Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć
Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć
dori
Nasza malutka też będzie na początku z nami w sypialni więc takimi pięknym tapetkami się nie pochwalę. Praktycznie wszystko już mamy ale jeszcze się wstrzymujemy z rozstawianiem. Narazie wszystko się wietrzy u moich rodziców w domu. Do nas przywieziemy pewnie gdzieś na początku marca. Wtedy na pewno się pochwalę kącikiem Victorii.
A dzisiaj rano poczta dostarczyła mi sprzęt z Allegro. Zamówiłam laktator i podgrzewacz Avent i takie małe inne pierdoły. Także zostały mi tylko jeszcze zakupy w aptece.
A dzisiaj rano poczta dostarczyła mi sprzęt z Allegro. Zamówiłam laktator i podgrzewacz Avent i takie małe inne pierdoły. Także zostały mi tylko jeszcze zakupy w aptece.
Rybcia_21
a=t=? śliczna tapetka do pokoiku dzidzi.
Dziekuje
Malutka w nocy tez bedzie z nami spala na poczatku w gondolce, ale juz w dzien bedzie sobie chrapac u siebie 
Ale masz fajnie Dori, ze masz juz wszystko. Ja oprocz ciuszkow i paru rzeczy, ktore dostalam po innych dzieciach to nie mam nic
Chcialam teraz po sesji polazic i kupowac, ale jestem uziemiona w domku i musze polezec 
Ale masz fajnie Dori, ze masz juz wszystko. Ja oprocz ciuszkow i paru rzeczy, ktore dostalam po innych dzieciach to nie mam nic
reklama
Podziel się: