reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

A! No i ubranka jak zawsze śliczne. Lutówki to jednak mają gust :laugh: :laugh: :laugh: Najbardziej mi się podoba to niebieskie sweterkowate coś z kapturem (nie bardzo wiem jak to nazwać ;) ) To kupione czy ktoś się tak postarał ręcznie??

reklama
To trzymam, Kachna kciuki, zeby malenstwo nie bylo za wstydliwe i slicznie pokazalo, czy kupowac rozowe, czy niebieskie ;-) A Ty masz jakies przeczucia??

Misia slicznosci :-)
Kira jak juz dziewczyny zaczeły o tych egz to jak tam Twoj ten ostatni najwazniejszy :-)? moge juz podac Ci łapke?
buziaki

Czy ktos slyszal o takiej marce wozkow jak BABY MARCE chyba tak to sie pisze. Bo moj maz ma znajomych co maja sklep i bardzo polecaja te wozki. Ogladalam je i wygladaja bardzo solidnie z mnostwem bajerow. Nosidelkiem z budka Dobrze sie buja jest stabilny,lekki. I mozna z niego zrobic extra spacerowke. w skelpie stoja po 640 zl a nam obiecali sprzedac za 470 mo cenie zakupu. Wiec chyba sie skusimy na niego. Ale prosze o wasze opinie. A jutro moze wstawie zdjecia wozeczka.

Misiu masz piekne rzeczy dla Wiktorka, ja dzisiaj kupiłam różowy kocyk w H&M nie mogłam się oprzec taki ładniusi był potem cyknę
foty!!
Aha w końcu pojechaliśmy z ranca i zamówiliśmy mebelki dla Olci umówiliśmy sie na odbiór na początek stycznia bo mój
mąż nie chce wcześniej odbierac :( ale najważniejsze ze już zaklepane
111bp.jpg

my zamówiliśmy łóżeczko 120x60 i komode z przewijakiem bez szafy ....

no i wózeczke też już mam zamówiony taki jak chciałam
dokładnie Mutsy Urban Rider i do tego fotelik Maxi Cosi
2520rdcargoblack9pf.jpg

cabrioharry8kj.jpg

reklama
Do góry