Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czy ja wiem, czy dla dziewczynek ladniejsze?? Moze slodsze troche :-)
Ale przeciez wile ciuszkow jest unisex :-) Np. takie bluzy jak na zdjeciu, czy te dzinsy :-) W takie cosie to i chlopaszka i dziewczyneczke mozna :-)
Unisexy jak najbardziej w porzo. Ale jak sobie tak chodziłam po H&M to az mi było przykro patrzeć na te rózowe welurki, sukienki, miss kitteny i wszystkie rzeczy, których chłopcu nie wypada ubrać
Kira25 naprawdę śliczne ciuszki.
Mnie jak moje siostrzyczki zarzuciły ubrankamii zbieranymi, zresztą juz od dawna dla mojego dzidziusia, to mam zapas na najbliższy rok . W sumie to mogłabym nic nie kupowac, ale nie potrzefię się oprzeć. Do sklepów z dziecięcymi ciuszkami to juz dawno przestałam chodzić, inaczej mążuś nie nadążyłby zarabiać pieniędzy. Ale do lumpeksów czasem zachodzę... śliczne rzeczy można znaleźć i to za bezcen.
Ja nie wiem, u mnie to nawet w lumpexie nic nie ma ciekawego. Kupiłam dwa pajacyki wprawdzie, za całe 12 zł, ale się piorą. I jeszcze mama mnie opieprzyła, że kupować chcę w ciuchlandzie, bo jeszcze ją stać żeby swojemu pierwszemu wnuczkowi ciuszki kupić. A sama się tam ubiera. Dziwne podejście jakieś .