Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
haha, ciuszki w ciuchlandzie rulez! przeciez i tak założy to parę razy a potem wieksze trzeba kupować. Sama lubię kupować rzeczy normalnie w sklepach ale te rzeczy starczają na parę lat
Szkoda, że nie mozna jeszcze przez internet zapachów przesyłać. To bym sobie chociaż twoje pudełko po pizzy powąchała... Teściowa z wałówą przyjedzie jutro dopiero. No to sie przeprosiłam z buraczkami w słoiku ;D.
Madzia warto było, nawet o chlebie i wodzie. Wiesz co, tak sobie myśle, że oni coś z tymi opieniędzmi robią w tym mbanku - bo mi tez jakos tak szybko ostatnio topnieją . MOże to jakiś spisek na ciężarne? :laugh:
Zacisnę pasa i jakoś to będzie . Najwyżej zjem psa, bo ona jest dosyć potężna ;D. Teściowa podkarmi, a w zasadzie ostatnio nie chce mi sie już tak bardzo jeść jak przedtem (te poranne dwie pizze się nie liczą ). Najgorzej, że luby wraca za 11 dni, czy jakoś tak i chyba pojedzie do mamusi na obiadek ;D ;D ;D