reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Magduska, Marcelek ma identiko kozaczki jak Michalek:-) :tak:

Ja bym sie kompletnie nie czula w takich jak Ty kupilas, co nie znaczy ze mi sie nie podobaja. Bo mi sie czseto cos u kogos podoba, u mnie nie.
Jestem wierna plasciuchom i dlatego kozaczki mam na plaskim. Takie oficerki. Malo mnie obchodzi do czego pasuja do czego nie. Dla mnie wygoda to numer jeden. A na szpilach to bym sie zabila.

Myfa, bardzo ladne te Twoje kozaczki, pasuja do Twojej osoby i na pewno do plaszczyka. Zaprezentujcie dziewczynki Wasze zdobycze na nozkach.

Misia, Misia, pokazuj sie w tych sexi kozaczkach i rybaczkach! Ale to juz!;-)
Fajne buciorki dla Wiktora, na pewno cieplutkie.

reklama
Asiu malo brakowalo a oficerki bym wziela wygodne super i eleganckie pasuja do wszytskiego niemalze.... gdyby nie byly stabilne te moje tez bym nie wziela ....

strasznie podobaja mi sie rybaczki a do nich kozaki niestety z moja szafa trzydrzwoiowa odpadaja :-(

MISIA FITY ALE TO JUZ ;-)

wiecie co, nie są sexi te rybaczki to po prostu zwykłe casual spodnie na codzień, no ale skoro tak naciskacie :-) zrobię foty ale nie dzisiaj bo mi źle wychodzą jest już za ciemno i prawie tych spodni nie widać. :laugh2:

bardzo się cieszę że Wam się podobają nasze butki :-)

Myfka no no zaszalałaś sexi mamo z tymi szpileczkami :tak: baaardzo kobiece!

Wow Miśka super buciki.Sam sex :-)
Myfcia Twoje też mi się podobają kiedyś na takiej szpile nosiłam ale teraz sobie tego nie wyobrażam. Ja mam jedną parę oficerek i dlatego chciałam cuś innego, a są mega wygodne

hej laski myfcia , magduska i misia wszystkie kozaki dla was superowe chcialabym wszystkie trzy pary dla siebie a i dzieciakow buciki i dywanik wiktorka to odjazd

Misia gdzie kupiłaś te buciki piękne że by nie powiedzieć zajebiste i widac że naprawde wygodne bo ten obcasik taki stabilny! Buty dla Wika boskie !

Myfa do płaszczyka super buciki i ten obcasik to wcale nie za duży ale seksowny ;-)

Ja mam kozaki z przed 2 lat na wysokim obcasie ale muszę coś niższego kupić bo do mojej klatki jest cholerny podjazd dla wózków i na mega obcasie bym się zabiła :wściekła/y: no chyba że z Tomkiem wychodze to on zabiera wózek ale tak to jest dupa!

Ależ cudne i ciuszki i buciki, wszystkie bez wyjątku.
Trochę zazdroszczę tych obcasów, kilka lat temu na wieczorze panieńskim kumpeli miałam przygodę typu mentos z tym, że nie dokońca, gdyż wracałam kuśtykając w jednym zdrowym bucie, żeby po expresowej naprawie u szewca mieć w czym jeszcze pójść na wesele. Dorobiłam się w ten sposób jakiejś dziwnej kontuzji stopy i teraz chodzenie w szpilach jest nieziemsko bolesne.
Kowbojki Magduśki też są super, nie szpile to ale też obcasiaste;-)

a ja te moje buty to dziś oddałam... gówniano się w nich chodzi... po domku sobie pochodziłam, na początku wygodnie ale przemyślałam sprawę i oddałam... poszukam czegoś innego

Magduska wazne by czuc sie dobrze w butach dobrze zrobilas zauwazylam ze fajniejsze i nieoklepane kozaki sa w sklepach mniejszych ......albo w gino rosi widzialam nawet fajne....

reklama
Do góry