Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kira super posciel i cena fajna jak za taki komplet tylko najlepiej kupic posciel jak znasz wymiary łózeczka
bo na mniejsze kupiuje sie mniejsza koldre a na wieksze odpowiednio wymiary wieksze ta chyba jest
na łóżeczko 120 x60 po wymiarach ochraniacza wyłapałam
Karolla, dzieki, ale wpadlam na to sama :-) jakos mi sie udalo, pomimo kataru, ktorym mnie, SWinko zarazilas :-)
Zestaw jest na lozeczko 120 na 60 i takie mam zamiar kupic.
Nie chce wiekszego, bo raz, ze mi sie nie bardzo zmiesci, dwa nie potrzebuje opcji przerabiania na tapczanik, bo u dzidzi w pokoiku bedzie wersalka, na ktora sie przeniesie, jak wyrosnie z lozeczka :-)
No to tylko ja taka ciemna masa jestem bo myslałam że pościel zawsze taka sama hi hi teściowa mnie oświeciła
hmm ja właśnie musze pomyslec bo łóżeczko kupie 140x70 chce potem zrobic tapczanik z tego
a co do katarku to kochana nikomu nie życze bleee teraz oddychac nie mam czym
Fajnioska pościel!!Ja mam upatrzoną w rysunkowe smoki (albo dinozaury) wąchające kwiatki i szybujace w chmurkach i w końcu muszę sprawdzić co udało mi się poutykac po szufladach przez ostatnich parę lat.Rodzice mają skelpik z tymi rzeczami,więc korzystałam z co ładniejszych okazji.Teraz czas na przegląd