reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Byliśmy dzisiaj na zakupach, a raczej wycieczce krajoznawczej ;). Odwiedzilismy komis z wózkami i zdziwila mnie jedna rzecz. Ceny bez względu na firmę, rodzaj wózka i stan zuzycia w granicach 450-470 zł. Chyba jednak na allegro bedziemy szukać, ale to już na wiosnę, bo gondolka chyba zostanie stara.
No i jeszcze odwiedzilismy sklep z bielizną i stał tam tylko jeden manekin - ale za to jaki :o - piekny model ciężarnej z super brzuniem no i do tego piękną bielizną. No i zakupilam sobie staniczek, a raczej top sportowy, bo chyba w takim bedzie mi teraz najwygodniej.

reklama
eeeeee Karola! to byłam ja a nie żaden manekin ;) buahahahahahahahaaa

a my póki co inwestujemy w mieszkanko - ciągle dokupujemy jakieś drobiazgi, zeby domek była jak najbardziej funkcjonalny w zwiażku z nadzinami i opieką nad Tosieńką :) dzisiaj na tapecie półeczki :)

Antares, wybacz, że cie nie poznałam ;). Ale manekin nie mial głowy. No ale, ze ja głupia po samej figurze sie nie zorientowała, ;) ;D

Widze, ze juz wszedzie przygotowania pelna para :-)
Zamowilam wreszcie te posciel na allegro. Jak przyjdzie, to sie pochwale :-)
Kupilam dla malej znow troche rzeczy. Miedzy innymi dwa takie pelne zestawy do szpitala (podobno musze zabrac ubranka na caly pobyt w szpitalu), oba bielutkie. W jednym mamy nadzieje zabrac nasza corcie do domu :-)

To jest kropla w morzu tego co już mam ;D wrzucam na razie te mniejsze ;D
hpim10692yz.jpg

hpim10669ln.jpg

hpim10674ky.jpg

hpim10700io.jpg

hpim10723he.jpg

hpim10745jz.jpg

hpim10756aj.jpg

hpim10738dc.jpg

Rybko, piekne "zapasy".... przejrzalam wczoraj nasze ciuszki i wlasciwie juz mam wszystko. zostala mi tylko jakas cieplesza czapeczka do dokupienia.... No i cale osprzetowanie (wozek- kupuje mama, lozeczka- juz upatrzone, przewijak na lozeczko, posciel juz idzie, szczoteczki, obcinacze, laktatory, smoczki etc.).... Wiec najtrudniejsze przed nami....

:) :) :) jakie piękne śliczne :) Rybeczko ale będziesz stroiła malca :) wlaśnie dostałam lózeczko od koleżanki czyli jedno z głowy został do kupienia materac i pościel

reklama
karola7 pisze:
Antares, wybacz, że cie nie poznałam ;).  Ale manekin nie mial głowy. 

ech.... trudno nie stracić głowy przez to wszystko - tyle tu slicznosci, ja nabyłam dzisiaj pościelkę dla Tosi i ..... ekhm - nie mogłam sie oprzeć - 3 przytulanki :)

Do góry