reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ooooo?!?!!! A co masz do glanów????
Moje są super!!!
SĄ BARDZO WYGODNE!!!!!
NA PŁASKIM OBCASIE!!!!
MAJĄ MNÓSTWO MIEJSCA NA PRZEBIERANIE PALUCHAMI!!!!
PASUJA I DO SPODNI I DO KIECKI!!!!
I MOJE TEŻ MAJĄ SUWACZEK!!!!!​
Więc co im można zażucić ?!?!?!?!

Ja tez trzymam mocno :)

hehe Antares, ja mam na zamek a z przodu na sznurowki, dwa w jednym, mozna poluznic jak beda nozki puchnac.

A za mnie trzymajcie kciuki, bo kuzyn cos wspominal ze ewentualnie moglby odstapic wozeczek... ;D

No właśnie, Remeny chyba ma cóś takiego jak ja.
Wybrałam jasny kolorek taki cieniowany beż, żeby było tak bardziej optymistycznie i jakby lżej ;)

Ciężko trzymać kciuki za wasze zakupy i prezenty i jednocześnie pisać ale w międzyczasie będę ściskać.
Jakoś nie wierzę, że już wszystkie ściągacie do domu wózki. Chyba tylko ja gapa dopiero zaczęłam chodzić po sklepach i jeszcze nie podjęłam decyzji, na który się zdecydować.
Mnie teściowa straszy, że za wcześnie jeszcze na takie zakupy, denerwuje mnie taką postawą bo zasiewa niepokój i skutecznie hamuje.

DZisiejszy wózek pomimo snipa umknął (poszedł za 20 zł więcej niż ja dałam :(). No cóż jutro jeszcze dwie opcje. W tym jedna ode mnie z miasta, więc be przesylki :). Może tym razem?

buty czy wiazane czy na zamek i tak potrzebuje wsparcia po dluzszym spacerku i nie tylko ciezko mi wogole dotknac pietki ;-)
Karolla a jaki wozeczek obstawilas? jja juz nabylam z tym spokoj przynajmniej lozeczko wkoncu siostra mi przywiezie od cioci z Lublina...a co jeden wydatek mniej za to moze posciel fajniejsza nabedziemy......zreszta kasiorke polyka jak smok mieszkanko...

reklama
Diewczynki wy to juz wozki macie , a u nas to drugi dzieciaczek , a z wyborem taki sam problem jak przy Maurice . teraz przynajmniej wiemy czego nie chcemy

Do góry