reklama
Nio :-) Przywleklam wozek do domku :-)
Jak go ubiore we wszystko, to zrobie zdjecie :-) Wlazl mi do bagaznika (to juz sukces), w ktorym jest jeszcze butla gazowa :-)
Do windy sie zmiescilam :-) Mieciutko sie buja i ma dokladnie takie kolorki, jak planowalam kupic :-) Ja nie musze miec hiperlekkiego, bo mam dwie windy (jesliby wysiadlo, to nawet z najlezjszym nie wtarabanie sie na szoste pietro), dobrze amortyzuje a to bylo dla mnie najwazniejsze, bo mam zamiar robic spacerki nad jeziorko, nad ktorym mieszkam :-)
Generalnie jestem bardzo zadowolona, bo pieniazki, ktore byly przeznaczone na wozek, moge wydac na cos innego ;-)
Jak go ubiore we wszystko, to zrobie zdjecie :-) Wlazl mi do bagaznika (to juz sukces), w ktorym jest jeszcze butla gazowa :-)
Do windy sie zmiescilam :-) Mieciutko sie buja i ma dokladnie takie kolorki, jak planowalam kupic :-) Ja nie musze miec hiperlekkiego, bo mam dwie windy (jesliby wysiadlo, to nawet z najlezjszym nie wtarabanie sie na szoste pietro), dobrze amortyzuje a to bylo dla mnie najwazniejsze, bo mam zamiar robic spacerki nad jeziorko, nad ktorym mieszkam :-)
Generalnie jestem bardzo zadowolona, bo pieniazki, ktore byly przeznaczone na wozek, moge wydac na cos innego ;-)
blond
mama dwoch urwiskow
Karolla kochanie ja naprawde chodze ostatnio pozno spac , bo mala sobie wtedy o mamusi przypomina
blond
mama dwoch urwiskow
I wlasnie wtedy daje mi popalic
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
noi kupilismy wozeczek :-)Blond zajrzyj na stronke ale zachecam do obejrzenia w realu bardzo elegancki wozek.... http://www.roan.pl/ granatowo blekitny....maz zabral juz do nowego domku wiec nie zdazylam zrobic nawet fotosa ale jeszcze zdaze mam nadzieje....w nowym mieszkanku...
Myfcia, sliczny wozeczek! Tylko ile on wazy? My sie ciagle wahamy, chcielibysmy kupic jak najlzejszy bo co prawda narazie mieszkamy na parterze, ale nie wiadomo co bedzie od lipca - wtedy musimy sie przeprowadzic. Zastanawiamy sie teraz nad Deltimem Premierem, kolezanka polecala bo ma skretna tylkna os i sie podobno rewelacyjnie prowadzi. Albo po prostu jeden z najtanszych wozeczkow jakie spotkalismy, firmy Toma ( http://www.toma.krosno.net.pl/index_pl.htm ), sa stosunkowo lekkie i tanie, bo kosztuja kolo 400 - 500 zl.
I co tu wybrac?
I co tu wybrac?
blond
mama dwoch urwiskow
Myfa wozeczek sliczny ,bardzo mi sie podoba
reklama
Wszystkie zakupy super ;D
Kira wózeczek jak się patrzy ;D
Jeśli chodzi o łóżeczko i materac to zakup będzie dopiero w styczniu ;D
A oto trochę moich newsów ;D ;D
2 komplety pościeli z prześcieradełkami w tej pomarańczowej dodatkowo prześcieradełko z falbanką
Rożek niemowlęcy ;D
Kołdra z podusią i różne inne skarby ;D
Przewijak i fotelik do samochodu, posłuży też jako leżaczek-bujaczek i krzesełko ;D
Mata edukacyjna i nosidełko ;D
Kira wózeczek jak się patrzy ;D
Jeśli chodzi o łóżeczko i materac to zakup będzie dopiero w styczniu ;D
A oto trochę moich newsów ;D ;D
2 komplety pościeli z prześcieradełkami w tej pomarańczowej dodatkowo prześcieradełko z falbanką

Rożek niemowlęcy ;D

Kołdra z podusią i różne inne skarby ;D

Przewijak i fotelik do samochodu, posłuży też jako leżaczek-bujaczek i krzesełko ;D

Mata edukacyjna i nosidełko ;D
Podziel się: