reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karolla, faktycznie pisałaś ceny około:) ja właśnie mam to łóżeczko Radek VII sosna :) Fajnie wygląda! Księżyc, gwiazdki..:) Ta szuflada to też moim zdaniem fajna sprawa, choćby na pampersy.

Łózeczko stoi w sypialni i mniej więcej pasuje do reszty mebli. Szkoda, że nie mam osobnego pokoju... Co prawda był, ale...syn mojego męza po latach mieszkania ze swoją matka zdecydował się do nas wprowadzić :( Mąż zadowolony, ale ja mniej. Coż... mam do wyboru, albo wyrzucić ich obu z mieszkania i miec dużo miejsca albo się męczyć z łóżeczkiem w sypialni :)

reklama
Kochane znalazlam i juz podaje zdjecia lozeczka turystycznego to jasne kosztuje 199 zloty na allegro , a to ciemne znalazlam na niemieckim ebay za 69 euro , ale takie sa napewno w polsce tez

My komode zamowimy prawdopodobnie u stolarza. Jak sie orientowalismy, to komoda na wymiar - taka w sam raz na przewijak, z trzema szufladami, z drewna sosnowego bedzie kosztowala kolo 400 zl. Pomalowac mozna na dowolny kolor.
Mi sie szalenie podoba komódka z Ikea, taka z dokrecana poleczka, ale ile ona kosztuje, buuu...

Ja też zamówiłam u stolarza komudkę dokładnie za 400 zł i jest taka jak sobie zażyczę. Tylko na szafę to zapoluję w maju w IKEI mają być w promocji.

Karola7 teraz sa juz z dwoma poziomami lozeczka turystyczne i nawet z przewijakami :-) ja na poczatku balam sie ze jest nie stabilne ale obejrzalam i ok, nawet plozy moze miec, wibracje i inne bajery....ale ja akurat myslalam o najzwyklejszym.....

reklama
Tez ogladalam turystyczne, ale.... My kupimy do domu normalne drewniane i najzwyklejsze turystyczne na wakacje :-) Mam nadzieje, ze juz tak w okolicy sierpnia, wrzesnia bedzie mozna mala zapakowac i jechac na jakis czas do tescow nad morze.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry