reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
wczorraj byłam w sklepie z uzywana odzieza i pochwale sie co kupilam w szoku bylam ze nowe rzezy tam sa z metkami i to firmowe.....tunika, 3 koszule, sweterek...bluza ....super cena i nowe !!! co mnie totalnie zabilo.....
co do spodni Rybka to ja niestety zawsze gore nosilam 38 a spodenki 38 w lepszych latach a w gorszych - 42 nawet..... a teraz smieje sie bo sama nie wiem..kupilam spodnie ciazowe l i sa za duze ale moze nie zgubie ich .... ;-)

Ja w tych gorszych też nosiłam 40-42 ale ogólnie to 38. A co do ciuszków to nawet nie myśłałam, ze takie różne fasony ubranek są dla ciężarnych - szkoda tylko, że takie drogie ;D ja za spódnicę dałam 89 zł :( ale jest to obecnie moja najwygodniejsza spódniczka ;D

To ja się przyłączam do was dziewuszki juz nie wejdę w takie spodenki nie te czasy, mam jedne ciążowe po szwagierce rozmiar S
na pupie jak cię moge ale jak usiąde to brzusio gniecie - a to sa ciążowe wiec dziwne - bebolek mam za duży!!
Teraz mam same ciuszki ze stronki 9fashion bo szwagierka zamawiała z tamtąd i wszystkie to "M" mam chyba z dwie L ale poczekają
na większy brzusio !! A np. spodnie jeansowe "M" z H&M też mi spadają hmm dziwna ta numeracja emka emce nierówna!!

Kurcze muszę poszukać jakiegoś ciuchlandu bo nawet nie wiem gdzie u mnie sa a może jakies fajne ciuszki znajde!!

Wiecie co - stoję wczoraj po owoce przy straganie na bazarku - kolejka dosyć dosyć i już 1 osoba przede mną a jakieś 2 miejsca za mną Pani mówi, ja mam tylko winogrona czy puściciel mnie państwo???

A ja w rękach winogrona, nektarynki, brzoskwinie, papryka, gruszki - no generalnie obładowana ;D i ludzie tak proszę a ja myślę sobie kurcze to ja tyle tu stoję i dziwgam zaraz mi to powypada ale dalej myślę no dobra skoro ma tylko winogrona to ją przepuszczę i nadeszła moja kolej.

A ta babeczka pcha się przede mnie i mówi"mnie tu państwo puścili ja chcę zapłacić" :-[ na co ja sobie myślę :mad: no zaraz zaraz ale ja jeszcze swojej woli nie wyraziłam - a ta pcha się prze mój brzuchol i mi go gniecie bo tam mało miejsca już chcę jej mówić że jej nie przepuszczę bo ja też juz długo stoję i jestem w ciąży a tu Pani ekspediętka mówi - nie nie ta pani jest w ciązy więc pani to sobie może poczekać - ale mi się miło zrobiło :D :D :D a babkę wmurowała "no ale mnie tu przepuścili państwo..." hehe ale ja byłam szczęśłiwa, no gdyby się nie pchała i jeszcze mnie zapytała o zdanie to może i bym ją puściła ale za to jak się pchała przede mnie i gniotła mi brzunio to byłam zadowolona, że sie jej nie udało wepchnąć przede mnie ;D

Ale wredota się robię ;D ;D

Dobrze Rybko nie można sie tak rozczulać nad wszystkimi ja też bym nie wpuściła
dzisiaj jak byłam o 8.00 w laboratorium to mi sie tez babka chciała wtrynic w kolejkę ale
ją grzecznie upomniałam ze są inne osoby i ma zmiatac na koniec :D
Chyba mamy instynkty obronne!!

reklama
Fajny ale niestety nie pobujasz w tym wózeczku maleństwa (jest strasznie sztywny) wypróbowałam już parę razy w sklepiku :(

Do góry