reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Holllederrr... Ja też mam 5-10-15 w sumie niedaleko, ale, że moja prawa nóżka jest dzisiaj troszke bardziej niż lewa ;) (no i w pidżamie będę śmiesznie w centrum handlowym wyglądać), to się tam nie udam. A poszalało by się, poszalało...Rachunek za telefon nie zając, nie ucieknie. Najwyżej wyłączą :laugh:. Miśka, przy kolejnych zakupach poszalej sobie za nas dwie :).

reklama
Misia piękna kurteczka i cena jak za takie cudo rzeczywiście śmieszna ;)

Blond no nieźle zaszalałaś piękne ciuszki i wózeczek ;)

Karolla pisze:
Właśnie widziałam dzisiaj w sklepie proszek i płyn lovela hmm ja musze i tak skończyć Jelpa mam do kolorów i białych ale
już wiecej nie kupie :( a co do leveli co lepsze? Płyn czy proszek?

KArolla ja kupiłam proszek i zupełnie nie ma po nim sladu po praniu - świetnie wypłukany.Moja koleżanka, która z kolei testowała i jedno i drugie - mówiła, ze w zasadzie - poza ceną pomiedzy proszkiem a płynem nie ma różnicy.

Blond - wszystkie Twoje zakupy bardzo mi sie podobają, szczególnie wózek - świete kolory :)
Misia - ta kurteczka to faktycznie niezła okazja :)

a dziekuje dziekuje , ale w sumie te komplementy naleza sie mezusiowi on wozeczek wybieral

karolla i misia wam rowniez dzieki

misia ta kurteczke to bym ci z checia zabrala i jeszcze ta cena

Misia kurteczka nie dośc, że ładniuchna , to jeszcze w takiej cenie :o :o :o

Blond wózio super, no i cała reszta zakupów tyż.

No a ja dzisiaj tak od niedzieli korzystając, że babcia wnusia na dłuższy spacerek zabrala odwalilam prasowanko. Ponad 2 godziny stania przy desce. :( No, ale przynajmniej wszystkie ubranka już gotowe na przyjście malutkiej. Jeszcze tylko tetra i koldra z poduchą.

:laugh: :laugh: :laugh: no normalnie chyba zaraz tą kurteczkę ubiorę na siebie ;) jest taka fajowa :D

a co do loveli to ja kupiłam płyn loveli do kolorowych... zobaczymy trzeba wszystkiego wypróbować. Aha, pytałam się kuzynki o pranko (ma 4 miesięcznego synusia) to ona powiedziała że od początku jedzie na proszku "E" tylko że drugi raz płucze.... :p

Dziewczynki, zakupki jak zwykle superowe. Dla maluszkow to wszystko zawsze jest slodkie i kochane.
A do mnie wczoraj wpadla mamcia i wziela sie za prasowanie :-) Odwalila w 3 godziny tyle roboty, ze mnie by to zajelo pewnie z tydzien :-)
Jeszcze raz przyjedzie i bedzie juz wszystko czekalo gotowe :-)
Ja piore teraz w bobasie. Wlaczam dodatkowe plukanie. Rzeczy sa bez zapachu (tak jak nam polecala polozna) , a miekkie robia sie po wyprasowaniu.

No to dziewczynki, ja tez wkleje pare fotek, niestety pochodza z feralnej niedzielnej weekendowej sesji zdjeciowe, wiec  sa do kitu, ale innych nie mam, i miec juz nie bede pewnie, bo wszystko do szafek juz pochowalam.
To co niezbedne do kapieli i spania:
PHTO0040.jpg

Body, spioszki i takie tam rozne (zaniebieszczone do obrzydzenia):
PHTO0041.jpg

Misz-masz dresikowo wyjsciowy na podrosnietego odrobine Teosia:
PHTO0042.jpg

No i w koncu ostatnie prezenty i dwa zestawy szpitalne:
PHTO0043.jpg

sliczne rzeczy kochane....
Ja piore w proszku ariel i plucze w lenorze normalnie.....rzeczy ktore kupilam na allegro albo z innego zrodla niz sklep i plucze dokladnie sa ta jednak rzeczy niebielizniane ktore przyegaja bezposrednio do cialka dziecka a na inne rzeczy...
kaftaniki i inne rzeczy piore w jelpie i czasem plucze w lenorze a czasem nie....uczulenia od tego nie dostanie maluch a zapach wywietrzeje zanim male sie urodzi... :-)

reklama
Mnie bardzo odpowiada proszek lovela, ale bobasa i jelp też używałam. A płynów do płukania w ogóle dla maluszka nie używam. A tak w ogóle to staram się nie sypać za duzo proszku do pralki.

Do góry