Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jako że mam od dziś dostęp do netu wklejam fotki rzeczy kupionych przez meżusia dla Olci!
Za tydz jedzie do H&M bo kobieta mówiła mu że bedzie kolekcja na MŚ2006 w kolorach różnych reprezentacji ;D mówiłam
by biało-czerwonych nie kupował bo sie szybko przetermunują lepiej canarinios ;D tatus bedzie meczyki oglądał z córusią
Misia a pokaż. Kurcze nie mogę doczekać się lata, mam tyle ciuchów dla Misia, że nie wiem czy zdąże mu to wsystko założyć hihi. Gorzej jak lata nie będzie :
Byliśmy dziś z Misiem u moich rodziców i mama wyszukała dla mnie całą stertę książeczek z serii "Poczytaj mi mamo". Wtaszczyłam to wszystko do domu i dziś zaczynam Misiowi czytać . Wcześniej dostałam księgę bajek i baśni ale jakieś lewe są...nie podobają mi się...jakieś skróty czy coś.