• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jako że mam od dziś dostęp do netu wklejam fotki rzeczy kupionych przez meżusia dla Olci!

Za tydz jedzie do H&M bo kobieta mówiła mu że bedzie kolekcja na MŚ2006 w kolorach różnych reprezentacji ;D mówiłam
by biało-czerwonych nie kupował bo sie szybko przetermunują ;) lepiej canarinios ;D tatus bedzie meczyki oglądał z córusią ;)

Misia :) a pokaż. Kurcze nie mogę doczekać się lata, mam tyle ciuchów dla Misia, że nie wiem czy zdąże mu to wsystko założyć hihi. Gorzej jak lata nie będzie :) ::)

Byliśmy dziś z Misiem u moich rodziców i mama wyszukała dla mnie całą stertę książeczek z serii "Poczytaj mi mamo". Wtaszczyłam to wszystko do domu i dziś zaczynam Misiowi czytać :). Wcześniej dostałam księgę bajek i baśni ale jakieś lewe są...nie podobają mi się...jakieś skróty czy coś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry