nnatalie04
Fanka BB :)
W oczekiwaniu na dziecko. Dziennik - Murkoff Heidi, Mazel Sharon za 33,49 zł | Książki empik.com
tu macie linka do tego dziennika
tu macie linka do tego dziennika
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja miałam do szpitala kupione ubranka 56 i... okazały się duuużo za duże. Elunia w 36tc urodziła się, jako 45 cm maleństwo. Na szybko rodzina wyszperała kilka ubranek 46-52. W tej chwili moja kruszyna na 2 latka nosi ubranka 80-86.
Najpierw sypiała w cieplarce, potem w rożku, a dopiero koło 6 m-ca zaczęła sypiać w śpiworku, co nie trwało zbyt długo, bo ona nie znosi mieć zakrytych stópek. Obecnie śpi pod jedynym dopuszczalnym okryciem, jakim jest jej ukochany kocyk.
Dziewczyny nie dopuście do takiej sytuacji u siebie. Problem sie robi, gdy kocyk trzeba wyprać, a używany jest non stop/ Spanie, drzemka, picie mleka, siedzenie na nocniku - wszystko to robi z kocykiem. Obłęd.
ja bede musial kupic fotelik maxi cosi- bo kolezanka od ktorej biore wozek kiedys juz fotelik osprzedala i teraz wozek niema fotelika- ciekawe czy znajde w takim samym kolorze- bo maluszka na pocztaku jesli nie ebdzie bardzo zimno bede wozic w foteliku zapietym na wozku![]()