reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

DSC_0107.jpgDSC_0108.jpgDSC_0109.jpg

Czesc zakupkow z allegro, wszystko w rozmiarze 62. Dodatkowo jeszcze kupilam przescieradlo i pieluche flanelowa, a jutro przyjdzie posciel. :-p

Załączniki

• DSC_0107.jpg
    DSC_0107.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0108.jpg
    DSC_0108.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0109.jpg
    DSC_0109.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Rajani fajne ubranka :)
Bosmanka pewnie że każde przemyślenia są cenne :) Wszystko wyjdzie w praniu co której najlepiej pasowało.
U Neli np. leżaczek bujaczek wcale się nie sprawdził, a mimo to kupilismy (uzywkę) bo mam nadzieję, że Tomek nie będzie tak rozdarty ;)
Koniecznością wg nas jest przewijak, a znam osoby, które z tego kompletnie nie korzystały.
Z czasem każda będzie wiedziała co jest absolutną koniecznością, a co zbędną rzeczą.
Uważam, że w gazetach i necie robią przyszłym mamom kołowrotek w głowie, bo wszystko jest potrzebne, kupować trzeba te drogie rzeczy itp. Ja byłam zagubiona, ale przy dziecku wychodzi prawda na wierzch.

A temat pieluch wielorazowych został wczoraj na grillu delikatnie wyśmiany przez moją mamę i teściów :/

Bosmanka ja tez słyszałam o ziajce dobre opinie. Matowi kupiłam dopiero krem dla dzieci w tamtym roku. Dla niemowlakow nic nie próbowałam.
Podpisuje sie pod twoimi słowami: Każda ( prawie każda - nie bierzemy pod uwage tych co matkami nigdy być nie powinny) wie co dla swojego najlepsze!.

nula z matem uzywałam do pupy i sudokremu i linomagu i robionej masci ze szpitala. miiałam zawsze w zapasie i zmieniałam. nie chciałam uzywac ciagle tego samego. mlody sie na ogół nie odparzał...

LEŻACZEK - mieliśmy, fajna zabawka.... ale kupiłam chyba gdzies w 2 czy 3 miesiacy zycia Mata.

rajanie fajnie zakupy.

Carla ja nie korzystałam z przwijaka. Kupiłam i lipa. Jakoś wolałam dziecko położyć na kanapie i przebrać.

dzisiejszy "nabytek" a raczej "spadek" P1060911.jpg błękitny z bucikami i rękawiczkami - ocieplany na zime:)

P1060912.jpg puchaty troszkę cieńszy z uszkami i misiaczkiem:) śłicznosci
P1060913.jpg zimowy biały z kaczuszkami- cieplutenki milutenki :)

P1060914.jpg i osatni cieplutki zimowy pikowany z rękawiczkami :)

Załączniki

• P1060911.jpg
    P1060911.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 60
  • P1060912.jpg
    P1060912.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 59
  • P1060913.jpg
    P1060913.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 60
  • P1060914.jpg
    P1060914.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 63
Kupiłam sobie dziś obuwie ślubne w Mark&Spencer, kolor nude, czy jakoś tak to sie pisze i do tego zamawiam klipsy w kolorze mięta, będzie to piękny komplet i P.Młody będzie miał muszkę miętową
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
... do granatowego garnituru, białych conversów to w sam raz kolor....
yes2.gif
(krawcowa i pani od gajerów potwierdziła)
wink2.gif

Dla bobucha kupiłam w H&M 2 pajace za które zapłaciłam 30zł, 3 body z dł rękawem po 10zł z tej bawełny organicznej....i w reserved czapeczkę w paseczki.... za 9,9zł, aaaaa i eMowi w H&M koszule. Fajne sa przecenki, lubie takie ceny...
yes2.gif
biggrin.gif

Wczoraj tez opaskę, kolczyki i bransoletkę -rzeczy ślubne, wiec cały weekend był zakupowy, fajnie,żę juz mam z głowy...
Teraz czas zając sie przyszłym mężem, w końcu pierwszy jego "dzień ojca", z dzidzią w brzuszku
wink2.gif

Dzisiejszy zakup :-) (uwielbiam NEXT)
3323675664.jpg i koniec kupowanie pajacyków na 62

Rajani fajne zakupki
Perle na każdy dzień inny kombinezonik
Carla ja przewijak miałam na komodzie i teraz też chce. Jak da mnie sprawdziło się super.
Pienknaszyszunia z ciekawości się przejdę do H&M :-)

Załączniki

• 3323675664.jpg
    3323675664.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry