Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Spodnie do yogi jeszcze są z pasem na brzuszek lub pod.
Kasiulka ten jest wybujany!! Bardzo mi się podoba i pewnie fortunę kosztuje, jak się nazywa?? Może dorwe używany.
Powiedz, czy te cuda montuje się faktycznie uniwersalnie czy musze kupić taki jak mam podany? I jak się z tym chodzi? Nie potyka się?
To firma buggypod Link do: Dostawka do wózka dziecięcego BuggyPod Lite - Dostawki do wózków - BabyMama.pl
Nie powiem Ci jak użytkowanie bo ja miałam bez ważnego elementu :/ nie widziałam w aukcji ze go brakuje. Przez to nam ściągało na stronę starszaka.Zeby pasowała do naszego wozka musieliśmy kupić adapter. Ale znajoma miała bardzo zachwalała. Jak każda dostawka fatalnie na krawężnikach
@Monti dziękuję o takie właśnie mi chodziło i fajna cena!
Ja dziś na spontanie zakupy spodni ciążowych. Nie doczekałam się przeceny, trudno, ale jak je ubrałam to poczułam że jednak są mi rzeczywiście potrzebne. Także mam i się cieszę no i przez to że one mają ten pas z bawełny to już w ubraniu widać brzuch jak nic, no ale trzeba się przyzwyczajać..
Ona boczna jest, dowidzialam. Nie wiem czy tylna nie byłaby lepsza, poczytam troszku o tym cudzie.
Kupiłam gondole dla małej póki co, tylko jeszcze kuriera musze załatwić, ciesze się bo za mniej niż pół ceny a jak nowa