Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiulka - widziałam reklamę w tc [emoji3]. Ja sie wybiorę (może jutro) po te sukienki/tuniki.
2pack bluzek za 29,99 tez jest fajny.
Spodenki też są super [emoji3]
Morela - nawet fajnie ta Twoja marita wygląda [emoji6]. I nie ma kosza stalowego [emoji5]. Jeżeli byłaś z niego zadowolona, to rzeczywiście nie ma co szukać innego. Kolorek też super i co najważniejsze uniwersalny [emoji3]
No nie do zajechania czolg. Ale taki miał być na nasze chodniki i parki. A spacerówkę jakąś fajną kupię i lekką bo jednak w gondoli krótko dziecię jest to po co mam kupować nowy.
Aga, nie wiem jak teraz ale kiedyś bardzo dobre były Bebecary. Są różne modele. Ten typu Roana ale ma skrętne koła. Ale są też inne typu tej soft base co Ci się spodobało.
My spacerówke mamy ta: Link do: Chicco | Spacerówka SimpliCity Top i jestem mega zadowolona, a raczje byłam dopoki młody w niej smigał, lekka, ale dziecko ma duzo miejsca w niej, jest kosz na zakupy, fajnie sie składa do samochodu. Tylko kolor mam jasnoszary i musze ja porzadnie wyprac, tym bardziej, ze stoi w garazu :/
Lilith - patrzyłam na te bebecary - nowki, i.. ponad 4000 zł to trochę za dużo (nie patrzyłam na ceny używanych). Wizualnie mnie nie powaliły. Fajną mają funkcje z tym mega prostym czyszczeniem ( ważne przy jasnych kolorach). Gondola wewnątrz ma 78 cm, czyli tyle co x-lander. Ale patrząc na bebecar a x-landera, to chyba wolę x-landera.
Natomiast Roan przebija długościa gondoli, wizualnoscia, ceną.
Technicznie wszystkie wozeczki są super [emoji5].
Aga tylko wrzucilam bo mi się wspomnialo. Na obecne modele patrzylas?
Ty sama wiesz co dla Was najlepsze a na ceny niestety nie patrzę jak linki zamieszczam.
Chyba już masz swojego faworyte
Aaggaa zobacz graco Evo. Może taki zamiast chicco?