reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Aim u mnie tez jest Mieszko i jest to jeden z drozszych sklepow.

Inka ja tez kupowalam pare rzeczy na allegro u "swiat dziecka " i polecam.

W aptece gemini zrobilam wlasnie zakupy i czekam na wysylke.
I tam tez kupilam termometr bezdotykowy Microlife.

reklama
Ja też robiłam zakupy na allegro u użytkownika JustineX - polecam, podobnie jak termometr microlife

"moje" Mieszko jest sklepem nie sieciowym chyba że mówisz o tym w Rzeszowie, pewnie po prostu zbieżność nazw :)

Hmm w sumie u mnie też to się nazywa centrum niemowlęce więc w sumie dziwne może to jednak to samo... Ale u mnie ceny były naprawdę konkurencyjne...

Ja kupuję termometr elektryczny z taką giętką "gumową" końcówką bo mam zamiar mierzyć temperaturę w odbytnicy. Dla mnie te podczerwieniowe często fałszują wyniki.... szczególnie u noworodków i niemowląt.

Termometry mam microlife- dla mnie bardzo pomocny żeby zmierzyć "na szybko temp". Mam też z giętką gumową końcówką Geratherm chyba? Przydaje się bo moja córcia to taki typ że najdokładniejszy pomiar pod pachą. Ale jak była mała to nie odważyłam się doodbytniczo mierzyć- wsumie nie miałam też takiej potrzeby.

Przyszły ubranka z c&a- jakościowo super, muszę tylko sprawdzić czy z rozmiarami trafiłam na córkę, na juniora się zgadzają.

Misia może jakieś zdjęcie jak złożycie łóżeczko?

reklama
Dziewczyny chodzi o te kocyki Link do: Le_Pampuch sa rozne kolory

ja kupuje jeszcze taki kocyk bambusowy
0304bfb64dde9532d9bd51961529.jpg

A termometr mam Microlife owulacyjny z miekka koncowka przy Jasiu tez bardzo mi sie sprawdzil cena 17 zl.

Załączniki

• 0304bfb64dde9532d9bd51961529.jpg
    0304bfb64dde9532d9bd51961529.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 352
Do góry