Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki laski! Misia jak taki zobaczę to się skuszę. Nika byłam w niedziele w Biedrze i nic takiego nie widziałam, ale może nie zwróciłam uwagi. Zwroce.
Kupiłam w f&f Tesco. Wydawały mi się dłuższe i będą trochę większe... yhy. Są na styk -.- rozmiar 3-6 miesiące :/ ja nie wyrabiam z nim pod względem ubrań
Emol chyba musisz chodzic tylko z młodym na zakupy żeby przymierzyć w sklepie.
My używamy do kąpieli gąbki i uważam że jest spoko. Czemu mało higieniczna ?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Bab gdzieś tak mówili, chyba na szkole rodzenia, że te.gabki są siedliskiem bakterii - jednak sama jej używam teraz bo kupiłam przed porodem. Po prostu ja piore co druga kąpiel. Może dlatego że trudno ja porządnie wyplukac? Ja bym miała z tym problem, w ogóle nie umiem.jej porządnie wykrecic
Ja tez uzywam tych gabek po prostu piore je normalnie w pralce wiruje na 1000 obrotow i susze do suchutenkiego.Przy Jasiu tez tak robilismy.
A ze piore dziennie to problem z glowy
A to dobrze że mówicie bo ja to nie prałam jej w pralce. Dziś w takim razie to zrobię. No i mam na zmianę 2 szt także pewnie wymienię na nową za jakiś czas
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom