Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, a na dzisiaj na łowy się wybrałam - byłam w 2 Rossmannach, i swojego rozmiaru nie znalazłam. Więc przy gattcie zostaje. (Z gatty miałam 3 pary jak byłam z J w ciąży i byłam z nich zadowolona).Dziewczyny te rajstopy z rossmana są beznadziejne, mało elastyczne,zsuwają sie z brzucha i po jednym razie( wieczorze w domu) są zaciągnięte. Do gatty sie nie umywaja. Aaa i są krótkie od razu krok w kolanach
Ja również mam Gatte i sobie chwalęDziewczyny te rajstopy z rossmana są beznadziejne, mało elastyczne,zsuwają sie z brzucha i po jednym razie( wieczorze w domu) są zaciągnięte. Do gatty sie nie umywaja. Aaa i są krótkie od razu krok w kolanach
To ja odpowiem jak ja mialam w pierwszej ciazy. Po pierwsze sie witam, nie bylo mnie tu. Witaj MaziajkoJa się podczepię pod temat laktatora. Właśnie mam ten sam dylemat, kupić wcześniej czy już po urodzeniu... Ja planuje często wychodzić i zostawiać męża z małym, a jednocześnie nie chcę żeby od razu mm jadł.. więc chyba się przyda. Na pewno chciałabym elektryczny. Tylko nie wiem czy lepszy podwójny czy pojedynczy.. Co sądzicie o laktatorach Medela? Czy któraś z was używała?