reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Przyszedł mi dziś ten adapter do pasów, w sumie spoko tylko kurtkę zimową mam taką dłuższą parkę i w kroku się marszczy;-)

A myślicie że chociaż taki ręczny laktator kupić żeby był? Ceny tych mendela są trochę zabójcze, widziałam po ok 500-600zl...

reklama
Nika kazdy robi jak uwaza zawsze mozna kupic dziewczyny mowia ze drozej ale zawsze tez jest opcja ze sie kupi i.nigdy nie uzyje wiec roznie bywa.Mozna.sobie ewentualnie sprawdzic w aptekach , sklepach itp.jak to wyglada cenowo i w razie W wyslac meza gdy bedzie taka potrzeba.

010igov35ye70zfx.png

Dziewczyny, jestem w 20 tygodniu i nie palę się jeszcze do zakupów dla dziecka;-) Wychodzę z założenia, że mam jeszcze mnóstwo czasu. Poprawcie mnie jeśli się mylę;-)

Emiwie spokojnie, masz jeszcze czas na wyprawke:) tylko nie zostawiaj na ostatni miesiac, bo moja coreczka np zrobila psikusa i urodzila sie miesiac wczesniej niz planowana data, takze lepiej byc przygotowanym:) czasami tez koncowke ciazy trzeba lezec, to nie poszalejesz po sklepach, zawsze w takich sytuacjach pozostaja oczywiscie zakupy przez internet lub wyslanie meza na zakupy;)

Maziajka postaram sie :)
Emi ja ostatnie dwa miesiace ciazy przelezalam, ponad dwa. Mialam bardzo predko rozwarcie. Ostatecznie urodzilam w 38 tyg ale na szczescie duzo rzeczy zamowilam przez internet nawet pieluchy i laktator, ubranka zdazylam chyba kupic przed akcja rozwarcie :) sama niewiem czy to juz czas na ubranka ...?

Przeglądam fora dla mam i widzę, że kobiety rozpoczynają zakupy już nawet od 10 tygodnia...to moim zdaniem nieco za wcześnie...

Jednak faktycznie, końcówka ciąży może być różna, więc chyba lepiej nie zostawiać tego na ostatni moment...:-)

reklama
Ja dopiero wczoraj kupiłam pierwsze 3 ubranka, a tak to jestem na etapie czytania i szukania co chce. Nie wiem kiedy zaczniemy kupować ale nie śpieszę sie :)

Do góry