Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nika kazdy robi jak uwaza zawsze mozna kupic dziewczyny mowia ze drozej ale zawsze tez jest opcja ze sie kupi i.nigdy nie uzyje wiec roznie bywa.Mozna.sobie ewentualnie sprawdzic w aptekach , sklepach itp.jak to wyglada cenowo i w razie W wyslac meza gdy bedzie taka potrzeba.
Dziewczyny, jestem w 20 tygodniu i nie palę się jeszcze do zakupów dla dziecka;-) Wychodzę z założenia, że mam jeszcze mnóstwo czasu. Poprawcie mnie jeśli się mylę;-)
Emiwie spokojnie, masz jeszcze czas na wyprawke tylko nie zostawiaj na ostatni miesiac, bo moja coreczka np zrobila psikusa i urodzila sie miesiac wczesniej niz planowana data, takze lepiej byc przygotowanym czasami tez koncowke ciazy trzeba lezec, to nie poszalejesz po sklepach, zawsze w takich sytuacjach pozostaja oczywiscie zakupy przez internet lub wyslanie meza na zakupy
Maziajka postaram sie
Emi ja ostatnie dwa miesiace ciazy przelezalam, ponad dwa. Mialam bardzo predko rozwarcie. Ostatecznie urodzilam w 38 tyg ale na szczescie duzo rzeczy zamowilam przez internet nawet pieluchy i laktator, ubranka zdazylam chyba kupic przed akcja rozwarcie sama niewiem czy to juz czas na ubranka ...?
Ja dopiero wczoraj kupiłam pierwsze 3 ubranka, a tak to jestem na etapie czytania i szukania co chce. Nie wiem kiedy zaczniemy kupować ale nie śpieszę sie