Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ważne było dla nas jedynie na żywo wybrać wózek, no to to już mamy a reszta szczerze nie czuję potrzeby robić tego osobiście w realu Znam to doskonale - dziś na kuckach szukałam papci córki w przedszkolu!!! Myślałam , że się nie podniosęAim bo brzuszek jeszcze Ci nie ciążyja juz przy kucaniu/schylaniu czuje dyskomfort. Jescze z miesiąc normalnej aktywności a pózniej juz życie słonia będę mieć
To takie kochane jest jak te mamy się cieszą z wnuków i chcą nakupowac ciuszków. Ja uwielbiam moją mamę właśnie za to jak bardzo się cieszy i to pokazuje na swój sposóbNie znam się na wózkach i nie mam pojęcia jaki kupić. Myślę o używanym ale oczywiście mama mnie opierdzieliła i stwierdziła że jej pierwszy wnuczek/wnuczka nie będzie w takim jeździć. Babcia chce kupić nowy ale ja nie chcę mamy naciągać. Wolałabym sama coś kupić. Nie wiem jaki model...Mieszkam na wsi ale w bloku na pierwszym piętrze. W pobliżu jest las czyli wiadomo jaka droga i do tego jest jeszcze droga ze starodawnej kostki. Będę często wyjeżdżać więc wózek też musi zmieścić się w bagażniku. Bagażnik taki sobie...Pomóżcie dziewczyny!!! Doradźcie coś. Jedynie w Was nadzieja...
A co do ciuszków to mam kilka bodziaków pajacyków i 2 pary spodni i 2 pary kaftaników. Te moje drobne ciuszki to nic w porównaniu do tego co wyprawia mama. Pracuje w Niemczech i kupiła tam już torbę uniwersalnych ciuszków więc ja już nie będę za bardzo szaleć.