reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

AIM fajna ta stronka, widze, ze maja jakies spodenki krotkie, moze sie skusze za jakis czas
Ja na razie nic nie kupuje z wyprawki, a głownie z powodu, ze akurat mam bardzo duzy i pilny wydatek na juz, wiec rzeczy dla maluszka moga spokojnie jeszcze poczekac. W sumie to bedziemy jeszcze malowac pokoik i kupowac tam mebelki pozna wiosną, wiec moze jak bedzie juz pomalowane to wtedy cos kupie, zeby juz nie przenosic po całym domu tego ;p

reklama
O, dzięki dziewczyny za rady. Może to faktycznie racja z tym wietrzeniem. Pomęcze mojego żeby się za to zabrał w najbliższym czasie :)

Orientujecie się jak jest z jakością ciuszków z auchan? Bo dziś widziałam śliczne bodziaki w promocji po 6zł i pajace po 12zł, ale nie wzięłam nic, bo boję się czy nie będą słabe jakościowo.. Bo akurat te z f&f tesco to słyszałam że są spoko. I często mają fajne wzory ;)

Linoone rozlozcie teraz, wywietrzeje trochę zapach nowości. Czasami w meblach jest tak ostry ze pare miesięcy czuć

Tak samo łóżeczko jak będzie nowe często długo czuć
My kupilismy komode zaraz jak dowiedzielismy sie o ciazy i do tej pory sie nie wywietrzyla.

xnw43e3k256g9p2p.png

Liluli, no coś ty! To teraz się przeraziłam! :O kurcze, może 4 miesiące wystarczą.. to myślicie że łóżeczko też będzie potrzebować czasu? Bo chciałam kupić dopiero w maju/czerwcu, ale teraz to nie wiem.. za bardzo też nie chcę żeby mi zalegało w sypialni, bo u nas i tak słabo z miejscem..

Mamy zwykłego wysokiego malma z Ikei u każdego z dzieciaków i taka też teraz wzięliśmy. Mąż od razu złożył wczoraj i ja uwiekbiam zapach nowego drewna :) te naszczescie szybko sie wietrza. Ale już stoi i co kupie/ uszyje mam gdzie odłożyć a nie pociskanie gdzie popadnie.

Lilith, my też kupiliśmy właśnie malma z ikei ;)
Ale chyba poczekamy do złożenia do połówkowego, czyli jeszcze tydzień, bo dopiero po usg planuje zacząć dzieciowe zakupy :D

Och ja lubię ten zapach i córa jak weszła do nas wczoraj też się ekscytowala zapachem. Mam zwyczaj wietrzyc w zasadzie cały dzień sypialnie i powiemmCi, że czuć ale nie jakoś powalajaco jak wczoraj. Tak przyjemnie. Nie martwię się, że zapach przejdzie na to co już tam dałam bo i tak piore przed i prasuje.

Kasiulka aa właśnie. Gratuluję zakuou chusty :) masz ja juz przy sobie?
Sama kupuje za jakieś 2m oby się jakaś okazja trafiła bo nowej nie chce..

Dziewczyny pomóżcie. Gdzie dostanę kurtkę ciążową na okres przejściowy ? Dzisiaj było 8 stopni i w tym moim "śpiworze" poce się okrutnie.

linoone No wiesz jak będzie Wam wygodnie. Moze nieskrecone, ale wyjęte z pudel na balkonie? Albo oprzeć na ścianie?
Lilth wydaje mi sie, ze jutro przyjdzie. Nowe nie ma co, juz wiem ze ma byc wymietoszona, wykochana i złamana ;). Ale ceny są bardzo wysokie. Używane prawie jak nowe :) widziałam nawet za 1200 zł

reklama
Dokładnie, takie najlepsze. Koniecznie pochwal się swoim cudem :) życzę by Ci służyła jak najlepiej i jak najdłużej.
Ceny faktycznie.. Na listo miałam łaskę co kupowalw takie wow ze Stanów.. Kupa kasy..

Do góry