reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy:-)

Lilith te co ja wkleilam na pewno beda na noworodka to chinska rozmiarowka oni wszystko maja zanizone.Zreszta czytalam feedbacki :-) ja nie umialam nigdzie takich fajnych znalezc.

Monti haha:D ja chyba wezme jeszcze jakas z tych fikusny z kwiatuszkiem czy cos na chrzciny bedzie.

Pumelova to na.prawde jest proste :-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ale mnie zazdrosc bierze.... ja na zakupy wybiore sie dopiero po 16. Narazie zgarniam drobiazgi z sowim elementem :p odbilo mina tym punkcie. Wszedzie sowy [emoji15]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten bujaczek Baby Bjorn to taki jaki bym chciala! Skladany, wiec idealny przy naszym metrazu [emoji38]Ale ta cena[emoji21] moze uzywka sie trafi...Macie pomysly na cos tanszego??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga my tez mamy bmki, ja 4, a maz x5 ;p moje kocham, jest niebieskie :D moje bralismy na leasing, bo tez w trakcie przeprowadzki kupowalismy, wiec kasy juz brakło. Leasing fajna sprawa, teraz na firme tylko tak kupujemy.

aim tez mam takie podejscie do samochodu- ma byc zrywne, nie ukrywam, ze mam ciezka noge i lubie docisnac gazu lub sie z kims poscigac :D gratuluje nowej fury ;)

Monti gratulacje!! witaj w gronie rózowych haha ;)

pumelova ja tez kupie teraz bujaczek /hustawke elektryczna, ale to dopiero na sam koniec
Link do: FISHER PRICE T4522 HUSTAWKA Z PROJEKTOREM NA PRAD cos mniej wiecej takiego, ale poszukam jakis tanszy model

Jenny dziadek w ogóle jest szalony :p w 12(!) tyg przyniósł mi metrową maskotkę. Zaczynam się bać :D

Truskawka też śliczny ten leżaczek! mój tata mi podesłał tamten, nie chcę mu przykrości robić bo wysłał jeszcze inne rzeczy a ja wszystko neguję bo chcę inne.. więc przystałam :D mam nadzieję że się sprawdzi ;) to i tak tylko dodatkowy bajer, ale wydatek z głowy bo miałam na swojej liście :D

jakby ktoś chciał to koleżanka z pracy sprzedaje Link do: Lezaczek fisher price podesłała mi :)

u mnie już o 8 rano był kurier po paczkę zalando a o 12-14 przyjadą 2 sukienki! będę mogła w końcu się ubrać jak człowiek bo narazie mam 1 legginsy i rajtki :D iii nowe spodnie! :D całą ciążę w tym wszystkim oblatam :D

Wydaje mi się że te opaski są uniwersalne i po prostu przesyłają kawałek materiału, który można samemu zawiązać. Jak znam ali to dostanę w połowie kwietnia więc niezwłocznie wam powiem [emoji6]
A tej bujaczek lekko mnie przeraża. To bezpieczne żeby taki maluch mógł tak mocno sobą wstrząsać?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti a jak Ty chodzisz to przeciez tez dziecko sie buja w brzuchu, a nie mowie juz o mamusiach fitneskach, gdzie to dziecko naprawde przezywa wstrzasy ;p ogolnie dzieci uwielbiaja bujaczki/hustawki, znajomi mieli takie 2 hustawki przy blizniakach i dzieci dosłownie padały w tym i wtedy obiecałam sobie, ze takie kupie :)

Do góry