reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Pola, pumelova gratuluję zakupów. Wow ile na raz się wam udało :)
Nika 65 body szok :) ciekawe czy wszystkich zdążysz użyć choć raz :)
Tymuniek zarąbisty ten rożek z uszkami.
A ja dosuszam w domu pranie bo przecież tak pięknie było do 4 a potem jak lunelo to masakra. Z dzidziowych rzeczy nabyłam moskitiery w okna -Hehe, wiem że mało dzidziowe ale z myślą o młodym. Żeby go komary nie zeżarły.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewela te pieluszki to flanelka jedna zwinięta to tetra kolorowa chciałam kupić muślinowe ale były mega drogie.

Misia ten rożek z uszkami kupiła mi siora w prezencie i komplecik do wózka podusia i kocyk w żyrafki:)
Oby Nelcia okazała się Nelcią haha bo coraz więcej rzeczy w domu w różu:)

Dziewczyny cudne zakupy! Wózki, łóżeczka, rożki... Śliczności! Jeeejuu ja jeszcze tyle rzeczy potrzebuję, a z kasą wyjątkowo muszę się teraz liczyć. Resztę zakupów chyba dopiero w połowie czerwca zrobię.
Dzięki dziewczyny za opinie .
Aga smoczek chociaż jeden kupię, wolę chyba oduczać od smoka, niż biegiem lecieć np.ze sklepu do domu z cycem, bo nikt nie umiał młodego uspokoić.

Ewella dziękuję:* wiesz może czy jest gdzieś tu u nas sklep w którym można obejrzeć łóżeczka drewniane? W smyku są tylko białe a my szukamy w kolorze jabłoni i chcielibyśmy na żywo:(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova jedyne co mi przyszło do głowy to wpisałam w Google i wyskoczyło parę sklepów u Ciebie w Katowicach kraina dziecka i Ene due Rabe i później okolice, Gliwice, musisz popatrzeć bo u nas w Tychach nie ma takiego głównie z wózkami a to i tak mają tylko pare do obejrzenia a resztę na zamówienie. Właśnie a kolor najlepiej na żywo zobaczyć.

Ewella no właśnie oglądałam te sklepy ale na necie mają tylko białe a ja potrzebuje łóżeczko w kolorze jabłoni [emoji19] w Zabrzu znalazłam jeden w którym są chyba też ciemniejsze.. zobaczymy.

Maziajka w Agacie są 2 łóżeczka przynajmniej tyle znalazłam na stronce i są jasne. Ale dziękuję:* w bodzio też są białe i brązowe ale ten brąz jest za ciemny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova zawsze możesz kupić drewniane i pomalować lub u stolarza zamówić :)
Aniek też kupiłam smoka, a nawet dwa z różnymi końcówkami. Nie majatek, a jak będzie chciał to mu nie będę odmawiać. Jak mówiłam że korzystać z nocnika zaczęłam w wieku 13miesięcy to smoka ssalam do 3 roku życia. Nawet pamiętam co się z nim stało-wpadł za lodówkę i myszka go zjadła :) jakby co to zęby mam proste.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
misia nie chce stresować mojego chopa malowaniem bo dopiero ostatni tydzien maja ma urlop na malowanie 2 pokoi i przedpokoju, do tego w miedzyczasie remontuje piwnice i maluje altane na ogrodzie. wyglada na to ze realizuje plan roczny w miesiac:D

dziewczyny kiedys dyskutowalysmy o butelkach, mam zapisaną tą calme ale Kasiulka pisała że jak sporadycznie (zakładam że sporadycznie) to szkoda kasy i TT styknie. Czy możecie mi potwierdzić że to chodzi o taką butelke? Link do: **Tommee Tippee** Butelka 260ml _ 0% BPA _PROMOCJA ona serio jest antykolkowa? taka mega tania :D

Do góry