reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Ja nie lubie kaftanikow mam kilka bo dostalam ale wole body.

Grubszych rzeczy tez mam bo podostawalam nawet zimowy kombinezon mam jakby co;D haha.Oczywiscie nawet go nie pralam ale lezy gdzies w szafie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam jedną bluzę na początek, i kilka w większych już rozmiarach. Najwyżej będzie w trochę za dużych chodził. Tfu, co ja gadam, jakie chodził, będzie leżał.. :D Do tego bodziaki długi i krótki rękaw, półśpiochy, spodnie dresowe i pajace. Kaftaników i śpiochów niet, bo mi się okropnie nie podobają ;)
A mój mężul kupił już mu strój sportowy piłkarski na wiosnę, tak w sam raz do raczkowania czy ewentualnego wstawania :D

My wczoraj po zakupach w Ikei mamy łóżeczko, śpiworki, wanienkę, lampki, wkłady do komody, karuzelkę i jakieś pierdołki, jakieś pojemniczki itp. Mój to chciał od razu kupować krzesełko do karmienia, śliniaki i blokady szafek! Chyba też mu się zaczyna rzucać na mózg powoli :D

Linione czyli widzę że takie samo podejście jak ja. U mnie też nie znajdzie się kaftanikow i śpiochów bo są brzydkie, jak dla mnie. Wolę bodziaki :) i do tego jakieś spodnie. A ile macie krótkich spodenek? Czy warto kupić może z 2 sztuki? Bo czasami jest za chłodno na sam bodziak a za ciepło na spodenki długie, albo po prostu czasami nie wypada aby był w samych bodziakach i coś na nóżki by się przydało.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie mam żadnego kaftanika. Kilka koszulek co w paczce były i uwaga jedne śpiochy :) reszta polspiochy i spodnie. Niby mam np sweterek na 68 i bluzy dresowe ale jakieś duże mi się wydają :) trzy grubsze pajac, nie zamierzam już nic kupowac. Muszę młodego w końcu zobaczyć , bo takie kupowanie na ślepo mnie tylko denerwuje. Niby rozmiar taki sam a jedno szerokie drugie wąskie. W długości też duża różnica.
Linoone mój też ostatnio w Ikei patrzył na blokady do drzwi i szuflad :) i też mu powiedziałam że mu się rzuca :)
Emol nie mam krótkich spodenek za to kilka rampersow.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

My mielismy zakazenie pepuszka z synkiem dlatego tak jakos mam schize zeby wiecej wietrzyc ten pepuszek i zeby nie byl
Ciagle pozakrywany ubrankami szczegolnie w to lato. Wyladowalismy wtedy w szpitalu z zagrozeniem sepsy :(

Ja mam kilka kaftanikow i spiochow bo dostalam ale sa juz zapakowane do oddania bo mi sie nie podobaja [emoji51]
Emol ja mam chyba 4 krotkie spodenki takie na 56-62. I koszulki z krotkim rekawem.
Spodnie dresowe kilka par od najmniejszych rozm.i polspiochy. No i wiadomo bodziaki i rampersy.
A w wiekszych juz rozm.to kurteczki tez i kombinezon zimowy.

W h&m są na 62 cm. Dlatego pytam. Takie marynarskie

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jedne krótkie z h&m właśnie, ale w sumie mam je przez przypadek bo kupiłam komplet: body z krótkim, czapeczka i krótkie spodenki. Na 62cm. Na 56 nie mam nic, bo ja byłam duża, mąż też, więc nie liczę że urodze maleństwo [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj wlecialam do hm i spotkalam slodkie przytulanki na niemowlecym Po 20 zl. Zamierzam tam wrocic w poniedzialek :) dzisiaj mialam juz nogi w du... tak sie nalazilam :) kupilam sobie japonki zwykle z inblu w ccc za 39 zl bo juz mi ciezko zapinac jakiekolwiek sandalki :)

reklama
Nasze lozeczko tez juz gotowe czeka :)

1497634938-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę o tym samym łóżeczku. Macie z szufladą?? Łóżeczka te produkują w miejscowości w której pracuje mój malz. 15 km od nas

Do góry