reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Dzięki MisiaZuza znalazłam te promocje na pieluchomajtki to Rossmannbyłam wziąć obiadki bo jest 3+1 gratis.
Od jutra pielęgnacja dziecka 2+2.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Misia widzę w aplikacji że jest promocja na pieluchomajtki ale tylko rozm.3 a Dominik nosj 4
Może od jutra coś będzie. Kupiłam 2paczki jak była promocja więc jeszcze mamy w zapasie, ale za taką cenę byśmy dokupili na potem. A co do jedzenia do podobnie jak u nas,takie próbowanie na razie
Misia po 2 tygodnaich od wprowadzenia warzyw mozna mieso.Ja mojej daje juz prawie 1.5 tygodnia warzywa wiec akurat tak wyjdzie .
Miala ponad 5 miesiecy jak zaczela.
Zuza brokul smakowal barzdzooo chuba najlepiej ze wszystkich ale ja wygodna i daje sloik poki co
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Miala ponad 5 miesiecy jak zaczela.
Zuza brokul smakowal barzdzooo chuba najlepiej ze wszystkich ale ja wygodna i daje sloik poki co
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87 widze ze rozkminiacie ulotle i pieluchomajtki to jest ulotka z INTERMARCHE nie z Aucha wazna od czwartku wczoraj [emoji4] polecam apke moje gazetki zawsze jest sie na biezaco. Pozdrawiam
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Zuza87
Wendy zobacz zdjęciw które wstawiła PumelovaDla laseczek które kupują pieluchomajtki, pod jutra promka w auchanie![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tam jest tak troche rozmazany obraz i fakt mozna by pomyslec ze auchan tu ch i tam ch wazne ze zguba sie znalazla [emoji6] a swoja droga te pieluchomajtki jakos zawsze byly dla mnie mniej chlonne no i zima jak chlodno a chcesz szybko przebrac to musisz dziecia z rastopek czy spodenek calego rozbierac bo to nakladasz jak majty a jednak pieluszke zsuniesz spodnie ciach pielucha i juz no i z kupa tez juz ktos pisal ze jest lipa potwierdzam. Fajne do nauki sikania ale na codzien mi nie pasowaly. A do nauki jeszcze daleka droga przed nami [emoji4]