Agulla84 ja zmieniłam klinikę, nie jest to skomikowane , składasz w swoje dotychczasowej klinice pismo , ja
Zmienialam prawie na początku programu i kliniki nie miały jeszcze druków, wiec pisałam odręcznie, pismo skierowane do ministerstwa zdrowia, ze chcesz zmienić realizatora programu ..... I tu wpisujesz pełną nazwę naszego programu , z kliniki takiej na taką, musisz wskazać nową, stara
Klinika w twoim imieniu składa pismo w MZ i czeka sie ok 2tyg , w miedzy czasie umów sie do nowej kliniki tak wlasnie ok 3 tyg od złożenia pisma. Tylko zatrzymaj kopie tego pisma , poproś onkserokopie twojej karty, raportów embriologicznych itp. Jak juz pójdziesz do nowej kliniki to bedą
Mieli decyzje i nie płacisz za wizyty bo jestes nadal w programie!!!! Jak bedziesz składała pismo w klinice to zapytaj sie jak z odpowiedzią, bo mi powiedzieli ze zadzwonią a jak sie okazało to w ogóle nie wysłali tego pisma , bonkontaktowalam sie z MZ i oni nic takiego nie dostali wiec u mnie to trwało Miesiąc . ty
Masz jeszcze Mrozaki, wiec musisz je wykorzystać wiec mam nadzieje ze nie bedziesz musiała zmieniać kliniki

a jak cos to na jaką planujesz zmienić? Mnie sie udało Po zmianie kliniki

Edit:
Natanka tez zmieniała klinikę, pózniej niz ja