reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Chloe gratuluje kochana :) tak po 48 h sie powtarza bete tylko w tym samym labo pamiętaj !!!!!! A dla dr musisz zrobic w 10dpt . Moj
Dr tez Chciał z 10dpt dlatego jak zrobiłam bete 7 dpt tez w szpitalu to na drugi dzien zrobiłam w docelowym
Laboratorium czyli 8 dpt i powtorzylam w 10 dpt i tak dla Pewności jeszcze w 12 dpt ;)
Chloe ja tez bete w 7 dpt miałam 28 wiec spokojnie , wzrośnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kotuska sama już nie wiem co mam myśleć o tych komórkach NK bo jak widziałaś mam 3 mega różne wyniki. Chyba najbardziej wierzę w ten z UCK. Też niem co myśleć o Twoich wynikach, wydawało mi się, że beta rośnie dobrze i że ważne że widać zarodeczek, a dodatkowo najważniejsze będą kolejne wizyty... jedyne co mi przychodzi na myśl to wizyta u dr S... Pomogła ona Kasik i Lawendowej więc całkiem dobra ta doktorka :happy2:

Chloe po cichu gratuluje :tak:

Mimozama na katar to wapno, woda morska, maść majerankowa do smarowania po nosem, a gdy zatkany nos to możesz krople mętolowe nakapać sobie na chustkę by w ten sposób robić sobie inhalacje

Ostatnia edycja:
Hejcia laseczki i weekend minal szybko...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Ja wczoraj bylam z moim u znajomych na grillu, bylo 5 par wiec troszke ludzi.. jedna para z dzieckiem prawie 3 letnim a druga para z dzieckiem 4 miesiacznym.... bylo super.... pogadalismy, posmialismy sie itp... pojadlam kielbasek, popilam soczkiem oraz herbatka, pojadlam chipsow he he ... bylo pyszne.... natomiast w nocy nie zmruzylam okna, przewracalam sie z boku na bok a rano zaczelam sie fatalnie czuc, wymioty, zawroty glowy, bylam blada jak sciana, zjadlam troszke dzis obiadu i nic wiecej, duzo pilam nawet herbaty mietowej...nie sadze ze to zatrucie ale moze...hmm
Chloe
piękne wieści - gratuluje :tak:

Kasik... usiadz na dupce !! nie forsuj sie.... odpoczywaj.... napisalam juz na IN VITRO...:tak:

Biedronka
witaj... :-)

Kotuska kiedy mialas robione USG? ze wiesz jaki masz pecherzyk?

reklama
Do góry