reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, wszystkie najlepszego z okazji rocznicy ślubu:tak:

Anulla
kciuki za transfer... niech maluszek sie wgryza w mamusie:tak:

Kciuki za dzisiejsze wizyty i wysokie bety !!:-)

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wydarzenia :tak:

Montana miałam próbkę Palmersa i też mi się bardzo spodobał ale niedawno widziałam recenzję jego składu i krótko mówiąc nie jest rewelacyjny, zawiera składniki niekorzystne szczególnie w ciąży (Sroka o....: Kosmetyki na rozstępy) :dry: A na duże swędzenia bardzo polecam naturalne masła do ciała - nie takie ze sklepu, tylko jednoskładnikowe - np. naturalne, nierafinowane masło kakaowe czy shea - nic nie nawilża i nie natłuszcza bardziej i na dłużej :tak:

Dziewczyny, polecam (jak jeszcze nie znacie) stronę: Sroka o.... - zawiera bardzo przystępne analizy składu kosmetyków dla ciężarnych jak i dla dzieci - mi oczy wyszły z orbit jak czytałam niektóre rzeczy - bardzo popularne i znane kosmetyki mają czasami takie składy że szkoda gadać :eek: a w zamian na rynku są dostępne inne o wiele tańsze które nie mają substancji toksycznych. Bardzo polecam!

Miłego dnia życzę wszystkim :-)

Genna, jesli beta będzie negatywna to już nie ma co powtarzać. Natomiast, gdyby zdarzył się taki cud, że byłaby na plu, to uwierz mi, mogłabym w sobotę choćby do Warszawy jechać na drugi pomiar;-)

Witam kobietki:)
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wydarzenia :tak:;-)
Anula &&&&&&&&& za owocny transfer:)]
Kwiatuszku &&&&&& za stymulacje
Mimozana &&&&& za wysoka betę:)
Natka &&&& za betę;)

No to do crio tylko chyba ja zostałam?:):-D Jutro wizyta 14dc więc chyba będę wiedzieć na czym stoję.....

Kwiatuszek a jaki Miałaś PR ?
Natanka oj bedzie na plus wiec nie marudz!! Tylko pamiętaj zeby w tym samym Labo zrobic bete jak cos!
Enni no to do boju , czekamy na kolejną porcję ciężarówek :)
Zdjęcie specjalnie dla cioć :) ImageUploadedByForum BabyBoom1409220661.708149.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409220661.708149.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409220661.708149.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 59
Genna, to dobrze że lekarz wesoły przynajmniej nie ma skrępowania ;) Śliczna fotka :)

Hania, bez obawy na pewno będzie pecherzyk ;)

Montana, pierwsze ruchy poczułam dwa tygodnie temu w 17 tc. Jednorazowy kopniaczek i później bulgoty i łaskotanie. Z dnia na dzień coraz wyrazniejsze ruchy ;) Teraz to jak się przyłożył to bluzka podskakuje ;)
Ja też używam palmersa i skórę mam taką fajną po nim.

Boziu dopiero po 12 a ja już mam dość... zakupy na jutrzejsza kolację urodzinową i jakieś *******y na wyjazd na wesele a zrobił się z tego pełen bagażnik w aucie ;) Teraz zrobić biszkopt do torta na szybko a zaraz do mechanika z autem ... dzień pełen wrażeń ;)

Genna śliczna fotka :-).
Powodzenie i trzymam kciuki za dzisiejsze bohaterki :-).

Lekarz powiedział że mam wyniki estriadolu i progesteronu dobre więc od dziś dochodzi kolejne kucie. Kolejna wizyta 03.09.2014.

Genna obcy wygląda normalnie już jak mała dzidzia "ludź";-)
co do płci to moja koleżanka miała właśnie śmieszną sytuację, bo na prenatalnych lekarz powiedział, że na 100% będzie dziewczynka, a po 3 miesiącach ten sam lekarz stwierdził, że się pomylił i że będzie jednak chłopak;) swojej córeczce 4 letniej musieli wytłumaczyć, że jednak nie będzie miała siostrzyczki tylko braciszka i mała chodzi póki co bardzo zdegustowana tym faktem;-)

reklama
Genna Obcy to już kawał chłopa albo baby, podziwiam, że wytrzymujecie info co do płci. Mi jest bez różnicy co to będzie ale jednak jest ciekawość :tak:

Dziękuję za życzenia z okazji rocznicy ślubu. Mam nadzieję, że kolejną spędzimy już we trójkę :-)

Niestety zła wiadomość od Heizy, beta zerowa :-(

Kwiatuszek do boju :tak:

Infinity ja już dawno zakupiłam krem i oliwkę z Rossmana, kremu już zaczęłam używać :-) Bardzo przydatna stronka, mam ją w ulubionych.

Hania ja w 20 dpt widziałam zarodek i serduszko :tak:

Anulla od rana kciuki zaciskam, oby dni do wysokiej bety minęły jak najszybciej :-)

Do góry