reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kotuśka miałam robić, ale jednak M. namówił mnie żebyśmy poczekali do jutra. Boję się jak cholera:szok: ale trudno jak nie wyjdzie to znaczy że tak miało być...widocznie był wadliwy zarodek. Chociaż jak zobaczę negatywny wynik bety to na 100% się poryczę.

Natanka jutro to juz bezsensu robic bo i tak w sobote musisz zrobic dla doktorka. Dzis jak bys zrobiła to bys mogła przyrost zaobserwowac.

Genna, dla takich chwil/fotek warto żyć !
Kasik, wszystkiego Naj w rocznicę ślubu... celebrujcie .. bo za rok to juz tyle spokoju nie bedziecie mieli :-)

Hej...wieści z wizyty takie: estradiol podrósł, dziś wynosił prawie 1100 pg, progesteron natomiast 1,4 i średnia wielkość pęcherzyków to tak 13,14,15 i 16 mm, a było ich 6 w lewym i 6 w prawym, także jest dobrze, kolejna wizyta w niedzielę i do tego czasu nadal się kłujemy Menopurem dawka dalej 150 j. ...wtorek punkcja i zobaczymy jaki ten progesteron będzie?! Pewnie transfer poczeka do następnego miesiąca, ale to nic :-) ...nawet lepiej!

Kciuki za wszystkie Kobietki! :-)

dziewczyny ja jestem już po. Mrozaczek ładnie się odmroził, pęcherz miała mega wypełniony, że ledwo weszłam na samolot :-D w związku z tym transfer przebiegł bez żadnych komplikacji - pierwszy raz:-). Pytałam dr. kiedy mogę podejść do ewentualnej stymulacji - jakby się nie udało to nawet w tym cyklu. No ale coś mi mówił, że dostanę tabletki antykoncepcyjne. Dziwne, bo poprzednio nie dostałam ze względu na niskie amh i nie ma sensu wyciszania jajników. Myślę, że umówię się na wizytę żeby omówić plan stymulacji, zrobić histeroskopię i ewentualnie podejść do stymulacji w październiku. No ale zobaczymy jak to będzie.

KasiaMakaronik, to nie tak miało być :wściekła/y:. Tak mi przykro. Trzymaj sie kochana. Nie wiem co powiedzieć... Kurczę, bardzo mi przykro.

Kasik, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) Dużo miłości i szczęścia. A za rok, kolejna rocznica już w trójeczkę:)

nie napiszę więcej bo niedawno wróciliśmy i jestem padnięta. A zaraz biorę relanium, to będę spać:)

reklama
Do góry