reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

enni aaa ty podchodzisz na cyklu naturalnym... to musisz uzbroic sie w cierpliwosc... na pewno w srode na USG bedziesz miala wszystko ladne...;-)

reklama
Enni na poprawę endo orzechy brazylijskie i codziennie lampka czerwonego wina :)nie wiem dlaczego twój lekarz nie chce na cyklu sztucznym u ciebie zrobic crio, jeżeli w tym
Cyklu nie wyjdzie to domagaj sie na kolejnym na sztucznym , szkoda twojego i jego czasu na ciagle wizyty i nerwy.

Natanka ty małpo widzisz udało sie !!!!!!! Gratuluje kochana :) Powolutku możesz sie cieszyć , nie porównuj do naszych bet tylko przyrost jest najważniejszy , trzeba było wczoraj zrobi i jutro ju byś sprawdzała przyrost , teraz po 48 h powtórz któraś bete tylko w tm samym labo pamiętaj bo tak to nie bedziesz wiedziała czy dobrze przyrasta :)
Kciuki za przyrost :) i fluidki ciążowe :) tylko kłaczków nie lapcie ode mnie :p

Dziewczynki martwię się... czy to dobrze że tak kiepsko się czuję? Jestem strasznie zmęczona i boli mnie macica,coś podobnie jak na @.:-( Martwię się że coś jest nie tak:-(

Natanka niedowiarku gratki :)

Olusia wyszlas ze szpitala?

Plamienia jeszcze mam ale niewielkie i coraz jasniejsze, od pol godziny zaczelo mnie cos kluc po lewej stronie, jak sie nie ruszam to przestaje wiec poleguje przed tv. Mam juz czesc wynikow i na moje ok mniej wiecej wszystko ok. Jak sa jakies niedobory lub nadwyzki to minimalne. Nie wiem tylko jak ma sie sprawa z TSH bo to chyba wazne, mam 0,277 a w normach kobiety ciezarne w I trymestrze 0,33-4,59.

Enni miałam podaną najsłabszą blastocystę, dlatego sama nie wierzyłam, że się uda, a tu jednak dał radę...teraz tylko obawa czy wszystko z nim ok...a wszystko wyjaśni przyrost.

Kotuśka, nie mam przy tym wyniku takiego oznaczenia tylko "BetaHCG ilościowo" w tym laboratorium co jutro będę robić jest na wynikach oznaczenie (L49), mówi Ci to coś? bo mnie zupełnie nic;-) jak z przyrostem ładnie wyjdzie, tzn. że z Ciebie 100% czarodziejka:-D

Genna dzięki za fluidki..
Trzymajcie kciuki dziewczyny cały czas, bo są mi BARDZO potrzebne:)

Kasik nie wyszłam ze szpitala...niestety.. mam nadzieje ze jutro wyjde... :tak: odnosnie ths to w ciazy rosnie a ty wg tych wynikow masz ponizej normy hmm ale nie wiem czy nie za malo ciutek... hmmm

natanka
trzymam kciuki za przyrost bety !!:happy:

Natanka, L49 to jeszcze inne badanie, Dzis jak miałas ilosciowo to pewnie L46. Tak wiec nie porównuj wyników, chociaż L46 daje niższe wyniki więc jutro możesz miec całkiem ładny wynik ;-))))

Anulla, ja juz w Gamecie szłam długim, sprawdził sie w sumie więc pewnie prof stwierdzi ze nie ma co eksperymentowac. Choc mówił ze po Usg to widział mało pęcherzyków antralnych i nie wyglądało na te moje 0,75 z wyniku.

Jazzabell, a Ty byłas na usg ?? Jakos nie widziałam foteczki dla cioteczek.

reklama
Do góry