reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczyny ja jestem po kiepskiej nocy. Od 2.30 nie śpię, bo dostałam plamień i przestraszyłam się, że to koniec. Ale to były brązowe plamienia. Ból miałam tak potworny, że myślałam, że @ dostanę. Brałam no spę, ale nie pomogło. W sumie teraz lepiej jest tylko trochę. Rano jak wstałam to chodziłam w pół zgięta i bolało i kłuło i już sama nie wiem. Trochę mi przeszło, ale nie wiem czy to normalne.
Na wtorek chcę umówić się do swojego gin - pewnie nie będzie nic widać na usg, ale chociaż może zwolnienie mi da do końca tyg, a od 15.09 biorę 2 tyg urlopu żeby poleżeć w domu. To jeszcze zależy od dzisiejszego wyniku. No i do lekarza albo pojadę w sobotę, albo 15.09, bo mąż weźmie też urlop, więc jak coś to też się z Wami spotkam chociaż na chwilę:)

Kasik, powiedz czy pijesz dalej olej? A ja może mam zmniejszyć dawkę acesanu do 1 tabletki dziennie? Może od tego mam plamienia? Już nie wiem sama co robić. Zaraz się zbieram i ok 8 jadę na betę.

reklama
Dziewczynki
Mam delikatna sprawę. . .
Co mogę brać na biegunkę ?
Kiedyś jak byłam po transferze to w aptece zalecili mi smecte, wczoraj niby też, ze nie szkodzi, że nie wchłania się i takie tam ale w ulotce nie ma jasno napisane ze w ciąży nie mozna brać no ale czyli badań na kobietach w ciąży nie przeprowadzono. Na jednym forum przeczytałam ze niby nie powinnam . . . Co mam robić, mecze się drugi dzień. Ja mam czasem takie jazdy po wycięciu tego mojego worka żółciowego ale zawsze stoperan albo smecta i po sprawie . . .

robiłam dziś test - 10dpt. Są 2 kreski, tylko druga taka blada. No ale mam nadzieję, że beta będzie prawidłowa.

Załączniki

• Zdjęcie0127.jpg
    Zdjęcie0127.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 59
Piękny bladzioch.
Ja też takiego miałam.
Główa do góry.zobacz ze wiele z nas ma jakieś plamienia nie martw się tak, proszę, to nie pomaga. . .

postanowiłam, że jak beta będzie rosła to od jutra idę na zwolnienie. Urlop jakoś załatwię przez koleżankę z pracy, a jutro postaram się zapisać do swojego gin.
kurcze te plamienia są dosyć mocne :-( Dzisiejsze wyniki między 12 a 13 będę miała

reklama
Anulla kochana , no spa i magnez i lezenie , odpoczywanie nic wiecej ne zrobisz , a jak juz obdzieliłaś teraz na zwolninie i bedzie to na pewno juz ciążowe to po co potem urlop?
Bladzioch piękny a beta bedzie jeszcze ładniejsza :) kciukaski kochana mocne trzymam :)

Anuszka ne pomogę co w ciazy mozna brać na biegunka , na szczęście tego nie przerabiałam :)

Weczoraj poszlismy do znajomych i chyba za długo siedziałam mocno zgięta i wczoraj juz mnie podbrzusze bolało wiec trochę stałam aż poszłam do domq do łóżeczka :) dzisiaj od rana nadal boli:/ obcy chyba tak nie lubi siedzieć :p

Ostatnia edycja:
Do góry