reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Marikka, kciuki za wysoki przyrost bety w poniedziałek :tak: Objawów nie doszukuj u siebie, bo ja nie miałam żadnych. No byłam osłabiona i ciągle bym spała, ale nie wiązałam tego z objawami ciąży. Piersi do tej pory mnie nie bolą i nawet nie mam żyłek takich jak dziewczyny. Myślę, że na dodatkowe objawy przyjdzie pora:)

Anulla, acesan brałam na ukrwienie macicy bo w badaniach nie wyszło abym potrzebowała go brac w innym celu. Odstawiłam po serduszkowej i to z dnia na dzien.Plamien nie miałam.Lekarka nie bała sie go odstawić.

Marrika, to mocno trzymam kciuki za 2 weryfikacje.

Jazzabell śliczne maleństwa :-)

U mnie dalszy ciąg złych wiadomości. Tym razem nie związanych z naszym głównym z tematem, tylko z autem. Znajomy od którego mieliśmy na początku października kupić auto jednak nie będzie go sprzedawał bo z firmy dostanie nowy a ten zostawi jako drugi w domu :-( Kurcze szkoda, bo był bardzo zadbany, miał mały przebieg i co najważniejsze z pewnych rąk. Nie lubię kupować auta od obcych ludzi bo nigdy nie wiadomo na co się trafi. Chyba odłożę zakup na wiosnę, w sumie teraz bardzo mało jeżdżę, po zaopatrzenie już w ogóle, oddelegowałam pracownicę więc na zimę i tak mi nie za bardzo potrzebny. A mój staruszek jeszcze jakoś zipie. Może namówię swoją bratową na sprzedaż swojego auta bo ona ma taki sam jak miałam kupić (nawet kolor ten sam tylko lepiej wyposażony a co za tym idzie niestety droższy) i skończył jej się leasing ale tak jej się dobrze jeździ, że na razie nie chce sprzedać. Pewnie po końcu roku zacznie szukać kosztów i znowu coś weźmie w leasing więc jest szansa, że będzie sprzedawała. Muszę z nią porozmawiać.

Marikka, kciuki za wysoki przyrost bety w poniedziałek
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Chloe tak bardzo mi przykro :-( O Boziu ale to niesprawiedliwe ;-(

Dziewczynki czy któraś z Was miała przepisane zastrzyki PROLUTEX? Podobno to jakaś nowość, 25mg progesteronu podskornie. Mam to brać i oczywiście lutke i dupka. Sporo tego progesteronu:szok: ale jak ma pomóc to wcisne w siebie ile się da;-)

Raptus ja też bym wiele oddała żeby w końcu zostać matka ehh :zawstydzona/y: Jakiej klasy zarodeczki dostałaś?

Do góry