reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Enni proszę nie myślcie teraz
O kolejnych podejściach !!!!! A w razie co zostanie wam 3 próba , teraz to nawet leki bedziesz miała refundowane wiec wszystko bedzie inaczej kochana!!!!!! Ja juz 3 mam kciuki :)

No mam nadzieje że się uda....ale jak nie to myślę że jestem w stanie wejść mojemu m na ambicje ;) Wizytę umawiają w 20 którymś dniu cyklu (mój będzie 27dc) i może jak wszystko będzie oki to od razu zacznę :) No chyba ze jakies dodatkowe badania zlecą, bo co lekarz i klinika to inne wymagania. W każdym bądź razie jestem bardzo happy no i dam znać w poniedziałek co i jak:)

Witajcie Kochane

Chyba za niedługo będę się na "zakwalifikowanych" czuła na swoim miejscu ;)
Zadzwonili dziś z kliniki z zaproszeniem na wizytę kwalifikacyjną. I to 4 miesiące wcześniej niż zapowiadali wcześniej. Jestem w szczęśliwym szoku ;)
Mam zrobić amh i fsh a M kompleksowe badanie nasienia.
Ile takowe kosztuje? A może być komputerowe?
A @ miała przyjść wczoraj i strajk sobie urządziła :(

reklama
PAŹDZIERNIK:

12.10.2014 Kristin@ transfer

13.10.2014 Marikka wizyta przed crio
13.10.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
14.10.2014 Hania wizyta
14.10.2014 Kotuska wizyta u genetyka
15.10.2014 Agaawa USG połówkowe
15.10.2014 Ewis wizyta serduszkowa
16.10.2014 KasiaMakaronik podglądanko
17.10.2014 Olusia wizyta