reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Wiem ze losos nie jest na liscie top zdrowego jedzenia, ale jem go baaardzo rzadko;) dzis jest ten dzien kiedy sobie odpuszcze:)
Szynka/schab ze sliwka pyszna! Ale moj N. nie tknie:( nie wie co dobre:p

Nabajko, wzywam Ciebie i N do pogodzenia się najlepiej nad tym pysznym obiadem! :) u mnie dzis biednie z jedzeniem - omlet na szybko, więc się nie pochwalę za bardzo;)

Dziewczyny widzę że szykują się pyszne obiadki :-D ja jedynie mogę liczyć na kulinarne podboje mojej mamy,bo sama nie mam kiedy gotować (dopiero wracam do domku)

Niebajka uwielbiam łososia ale smaka narobilas :-D

Osa specjalnie dla Ciebie! Wersja przed upieczeniem;)

Załączniki

• 1430240901992.jpg
    1430240901992.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 62
dziewczyny z Gamety w Rzgowie, mam do Was pytanie! ;)

czy na wizycie rejestracyjnej do programu musiałtscie miec zaświadczenie z tego linka?

http://www.invitrodofinansowanie.ga...nia/Wniosek_wydanie_dok_med_program_MZ(1).pdf

czy wystarczyła zebrana dokumentacja?

Witam,
ja leczę się w Gamecie (chwilowo mam przestój, ale planuje niebawem tam wrócić) i nie kojarzę żebym taki dokument podpisywała podczas kwalifikacji:sorry: chyba, że coś się zmieniło:baffled:

Dziewczyny jestem, cały czas WSZYSTKIM kibicuje, oczywiście staram się podczytywać, ale sama mam niewiele do napisania bo nic się nie dzieje:baffled: jak wrócędo gry to z pewnością będę bardziej aktywna:-) buziaki i trzymam kciuki za Wszystkie Obecne i Przyszłe Mamuśki:-)

Jutro odpoczywamy :)

Kalendarz

KWIECIEŃ

30 - enni - II pozytywna beta! i wizyta w klinice
30 - OlaSzy - usg serduszkowe

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
14 - niebajka - wizyta przed crio
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
Hess po wizycie byłam juz o 14 ,00 i mam zrobic szereg badań moj M tez, ale podstawę ,od 4 maja gonapeptyl mam brać ..jakos tak mnie zdziwiło ,ze przesunięta mam wogóle miesiączkę i bede miała cykl krótszy o 10 dni ,ale lekarz wie co ma robic i tego sie trzymam ;) jak dobrze wszystko pójdzie to 28,29 maj punkcja [emoji6] kolejna wizyta 15 maja z wynikami estradiolu i progesteronu ..i start ze stymulacja :)

Ostatnia edycja:
Do góry