reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ilka_a - ja jeśli mi się teraz transfer nie uda chce iść krótkim protokołem, bo miałam 2 razy długi i wyniki mierne. Nawet lekarz tak ostatnio powiedział. No, mam jednak nadzieję, że nie będę musiała podchodzić do ostatniej stymulacji :)

Hess ja tez chciałam krotki protokół ,bo miałam ładny wynik jajeczek 11 dojrzałych 5 z 6 zapłodnilo sie i wytrwały do blastocysty ale niestety lekarz powiedział ,ze u nich w klinice stosują długi protokół ,zobaczymy jakie beda efekty [emoji6]

Anika ja niestety nie pomogę bo kwalifikacje miałam w innej klinice :(

Ilka ja miałam 2 razy krótki protokół a 3 próba na długim. Za każdym razem na innych lekach :) Nie powiem ten długi jest męczący :) a z uwagi że mam uczulenie na lutkę to biorę progesteron w zastrzykach więc już ponad 50 dni się kłuj e;)

Osa igłę wbijam sobie odliczając 1,2,3....:-D:tak: jakoś daje radę, muszę. Najgorsze jest to że te zastrzyki z progesteronem są bolesne i po takim zastrzyki miejsce boli jeszcze z 2 dni, także mam cały brzuchol obolały :)

Enni nie zagladalam tu dawno z powodu braku czasu ale Smerfeta mi powiedziala o Twojej pozytywnej becie wiec spiesze sie z gratulacjami. Bardzo sie ciesze kochana, ze w koncu przyszla na Ciebie kolej. Po wizycie serduszkowej zapraszamy na ciezarowki :)

Kate, dzieki! dziwne jakies to pismo! a skoro mam całą dokumentację, to pewnie nei bedzie potrzebne, dowiem się na miejscu:)

Enni, to po tych 50 dniach kłucia juz powinnas wyglądac jak ser szwajcarski ;)

Ilka, kciuki za Ciebie:) moze długi protokół pozytywnie Cię zaskoczy :)

a ja juz prawie dłuugi weekend mam! jeszcze tylko jutro na3 godziny do pracy i odpoczywam :)

reklama
anika, tez nie kojarzę, abym podpisywała taki dokument..

Co do mojego "kosmicznego wózka" do tej spacerówki naturalnie jest gondola i nosidełko do auta. Ogólnie koleżanka, która spodziewa się czwartego dziecka mówiła mi, że jeżeli chce kupić porządny wózek to muszę wydać ponad 3 tysiące.. więc już sama nie wiem.. Niby wersja ze spacerówką jest na dłużej niż rok, dziecko też dużo będzie z tego korzystać - nie od święta, więc wiem, że musi być dobre.. Ale - na takie zakupy jeszcze za wcześnie, muszę pomyśleć teraz o zmianie z samochodu coupe na jakiegoś suva :)

Do góry